Saltar al contenido

11 καλύτερα παιχνίδια στο σπίτι της Google του 2021

3 de mayo de 2021

Οι συσκευές σας στο Google Home δεν είναι μόνο για να ανάβετε τα φώτα σας ή να ακούτε μουσική. Δοκιμάστε αυτά τα υπέροχα, διαδραστικά παιχνίδια Google Home για να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας και να διασκεδάσετε την οικογένειά σας!

Mad Libs: Γίνετε ο πιο αστείος αφηγητής ποτέ

Τι μας αρέσει

 • Mad Libs χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε το σημειωματάριο
 • Εύκολος τρόπος για τα παιδιά να παίζουν Mad Libs, ακόμα κι αν δεν μπορούν να γράψουν ακόμα
 • Το ζητούμενο πάρτι δεν μπορεί να εξαπατήσει και να κοιτάξει μπροστά στην ιστορία

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Θα σας ζητηθούν ουσιαστικά, επίθετα, αριθμοί και ονόματα … οπότε αν παίζετε με παιδιά ίσως χρειαστεί να εξηγήσετε μερικούς από τους γραμματικούς όρους

Οι πιθανότητες είναι ότι έχετε παίξει Mad Libs σε ένα χαρτί. Αλλά με τον Βοηθό σας Google μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα μια εκπληκτική και αστεία ιστορία χωρίς να γνωρίζετε ποια είναι η πλοκή! Ετοιμος για παιχνίδι? Πείτε «Γεια Google, ας παίξουμε Mad Libs!»

Η μαγική πόρτα: Υψηλής τεχνολογίας επιλογή-δικό σας-περιπέτεια

Τι μας αρέσει

 • Φιλικό προς την οικογένεια, με πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα και έναν διαδικτυακό χάρτη και κοινότητα που θα σας βοηθήσουν να τα εξερευνήσετε όλα.
 • Μια άλλη προσφορά από την ίδια εταιρεία, το Rogue’s Choice, παρέχει μια πιο κατάλληλη για ενήλικες ιστορία σε έναν μεσαιωνικό κόσμο για ώριμους τυχοδιώκτες.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Αυτό δεν είναι ένα γρήγορο παιχνίδι. μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να εξερευνήσετε όλες τις περιοχές.

Θυμάστε τα μυθιστορήματα όπου κάνατε μια επιλογή και στη συνέχεια γυρίσατε στη σελίδα που κατευθύνεται; Τώρα μπορείτε να το κάνετε με τη συσκευή σας Google ως συνεργάτη σας στο έγκλημα. Είστε έτοιμοι να βρείτε κάποια περιπέτεια; Πείτε «Γεια Google, ανοίξτε τη μαγική πόρτα!»

Wait Wait Quiz: Trivia για τους λάτρεις του NPR

Τι μας αρέσει

 • Το περιεχόμενο είναι νέο κάθε εβδομάδα, βάσει ειδήσεων και εκδηλώσεων
 • Παίξτε μόνοι σας ή με φίλους

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Τίποτα. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μου αρέσει στο Wait Wait, Don’t Tell Me! Εντάξει, ίσως δεν είναι υπέροχο για τα παιδιά.

Ακούσατε ποτέ το «Wait Wait, Don’t Tell Me» στο NPR και νομίζατε ότι θα κάνατε έναν σπουδαίο διαγωνιζόμενο; Εδώ είναι η ευκαιρία σας! Φιλοξενούμενοι από τον Peter Sagal και τον BIll Kurtis, το κουίζ Wait Wait Quiz θα θέσει ερωτήσεις που τραβήχτηκαν κατευθείαν από τους τίτλους της εβδομάδας. Είστε έτοιμοι να ενημερωθείτε για τα τρέχοντα γεγονότα; Πείτε «Γεια Google, μιλήστε στο κουίζ Wait Wait!»

Lucky Trivia: Για τους λάτρεις του παιχνιδιού

Τι μας αρέσει

 • «Όταν ξεκινά η μουσική, τα πράγματα μπορεί να γίνουν λίγο περίεργα … προετοιμαστείτε!» Ο Βοηθός σας έχει κάποια διασκέδαση όπως ο οικοδεσπότης σας, όπως θεματική μουσική και χειροκροτήματα
 • Οι ερωτήσεις είναι εξαιρετικά ποικίλες, αλλά πολλαπλές επιλογές, οπότε θα έχετε ακόμα την ευκαιρία να μαντέψετε

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Δεν υπάρχουν επιλογές για την επιλογή κατηγοριών ή περιοχών θεμάτων

Λοιπόν, αισθάνεστε τυχεροί; Εάν είστε λάτρεις της trivia, τότε το Lucky Trivia είναι το παιχνίδι για εσάς. Ο Βοηθός σας Google θα λειτουργήσει ως οικοδεσπότης για ένα γρήγορο παιχνίδι για εσάς και έως και πέντε από τους φίλους σας. Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας; Πείτε «Γεια Google, νιώθω τυχερός!»

Το παράλογο είναι η λέξη: Εκπληκτικά σενάρια «Θα θέλατε μάλλον»

Τι μας αρέσει

 • Καταπληκτικό ως παιχνίδι πάρτι
 • Καλή αξία επανάληψης, καθώς οι προτροπές και οι απαντήσεις είναι πάντα διαφορετικές

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Ορισμένες κατηγορίες (όπως οι πολιτικοί) ενδέχεται να μην προσελκύουν την ομάδα σας και να δυσκολεύουν τα μικρά παιδιά να παίζουν

Το παιχνίδι του κόμματος «Θα προτιμούσατε …» είναι πάντα διασκεδαστικό, αλλά μερικές φορές η δημιουργία ιδεών είναι δύσκολη. Το Absurd είναι το Word που θέτει τον Βοηθό σας Google σε αυτόν τον ρόλο, ζητώντας σας να επιλέξετε μια κατηγορία και, στη συνέχεια, να ορίσετε στοιχεία εντός αυτής της κατηγορίας. Το αποτέλεσμα? Μπορεί να ρωτηθείτε ποιο αστέρι της ταινίας είναι το πιο περίεργο ή ποιος συγγραφέας προτιμάτε να παντρευτείτε. Είστε έτοιμοι να μάθετε κάτι νέο για τους φίλους σας; Πείτε «Γεια Google, ας παίξουμε το Absurd is the Word.»

Κρυστάλλινη σφαίρα: Η μαγική μπάλα 8, μείον όλα τα κουνήματα.

Τι μας αρέσει

 • Η εισαγωγή είναι έξυπνη, πλήρης με περιγραφές βελούδινων κουρτινών και σας ζητά να «πλησιάσετε» και «να καθαρίσετε τις σκέψεις σας» πριν ξεκινήσετε
 • Οι απαντήσεις είναι εξίσου τυχαίες και ασαφείς όπως θα περίμενε κανείς, αλλά με πολύ μεγαλύτερη ποικιλία από ό, τι είχε το Magic 8 Ball

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Αυτό μάλλον δεν έχει τόσο μεγάλη δύναμη παραμονής, αλλά είναι διασκεδαστικό για λίγο. καλύτερα με μια ομάδα παρά μόνοι σας

Θυμάστε το Magic 8 Ball και είναι απίστευτα αόριστες, αλλά μερικές φορές, αποκρίσεις; Λοιπόν, το Google Home μπορεί να είναι η επόμενη γενιά του αφηγητή. Είστε έτοιμοι να μάθετε για το μέλλον σας; Πείτε «Γεια Google, ας παίξουμε το Crystal Ball!»

Τραγούδι Pop: Name That Tune

Τι μας αρέσει

 • Μπορείτε να επιλέξετε ένα είδος (ποπ, ραπ, ροκ κ.λπ.) για να περιορίσετε το παιχνίδι στα ενδιαφέροντά σας
 • Λαμβάνετε περισσότερους πόντους εάν γνωρίζετε τόσο τον καλλιτέχνη όσο και τον τίτλο του τραγουδιού

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Δεν υπάρχει επιλογή για πολλά είδη

Νομίζετε ότι γνωρίζετε κάθε τραγούδι ραπ κάτω από τον ήλιο; Το Song Pop είναι έτοιμο να δοκιμάσει τη μουσική σας ικανότητα! Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το βουητό; Πείτε «Γεια Google, ας παίξουμε το Song Pop!»

Akinator: Παίξτε 20 ερωτήσεις με ένα τζίνι

Τι μας αρέσει

 • Οι πραγματικοί ή φανταστικοί άνθρωποι και χαρακτήρες είναι όλα δίκαιο παιχνίδι

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Χρειάζεται πολύ για να σταματήσει το Akinator, καθώς οι ερωτήσεις δεν είναι περιορισμένες

Θυμάστε να παίζετε 20 ερωτήσεις σε μεγάλα οδικά ταξίδια; Η Akinator είναι έτοιμη να διαβάσει τις σκέψεις σας και να καταλάβει ποιος σκέφτεστε. Επιλέγετε έναν χαρακτήρα, ο Akinator θα σας κάνει ερωτήσεις για να καθορίσει ποιος είναι! Είστε έτοιμοι να δείτε αν μπορείτε να ξεπεράσετε το τζίνι; Πείτε «Γεια Google, επιτρέψτε μου να μιλήσω στον Akinator.»

Ήχοι μυστηρίου: Πρακτική για το δώρο του επόμενου ραδιοφωνικού διαγωνισμού

Τι μας αρέσει

 • Το παιχνίδι διατηρεί το σκορ, με περισσότερους πόντους που δίνονται εάν απαντήσετε γρήγορα
 • Οι θόρυβοι είναι τυπικά πράγματα, ακόμα κι αν μπορεί να σας κολλήσουν για λίγο

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Ενώ το παιχνίδι με μια ομάδα είναι διασκεδαστικό, φωνάζοντας ο ένας τον άλλον καθιστά δύσκολη τη συσκευή σας να σας καταλάβει

Έχετε ακούσει ποτέ το ραδιόφωνο και ακούτε έναν διαγωνισμό όπου οι ακροατές πρέπει να ονομάσουν έναν τυχαίο ήχο; Το Mystery Sounds είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. Η συσκευή σας θα παίζει ήχο και θα μαντέψετε τι είναι. Ετοιμος για παιχνίδι? Πείτε «Γεια Google, ας παίξουμε Mystery Sounds».

21 Μπλάκτζακ: Βέγκας, χωρίς τις κάρτες

Τι μας αρέσει

 • Απλό και γρήγορο παιχνίδι
 • Είστε σε θέση να ελέγξετε το χέρι σας εάν ξεχάσετε αυτό που σας μοιράστηκε

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Οι κανόνες είναι κάπως απλοποιημένοι, ζητήστε από το 21 Μπλάκτζακ να σας πει τους κανόνες πριν ξεκινήσετε εάν είστε κάποιος που του αρέσει να χωρίζει το χέρι σας ή να διπλασιάζει

Εάν λείπει ο αγαπημένος σας πίνακας blackjack, το Google Home είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Αντιμετωπίστε και δείτε αν μπορείτε να νικήσετε το σπίτι? παρεμπιπτόντως, το σπίτι θα θυμάται τη σειρά σας. Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε την τύχη σας; Απλώς πείτε «Γεια Google, επιτρέψτε μου να μιλήσω στο 21 Μπλάκτζακ!»

Tic Tac Toe: Δοκιμάστε τη μνήμη σας

Τι μας αρέσει

 • Είναι εκπληκτικά δύσκολο να παίζεις χωρίς μαξιλάρι και χαρτί
 • Απλό και γρήγορο παιχνίδι

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Πραγματικά δύσκολο για τα παιδιά να παίζουν, αν και μπορούν να αρπάξουν χαρτί και ένα στυλό για να προσπαθήσουν να βοηθήσουν στην παρακολούθηση

Το Tic Tac Toe είναι εύκολο, σωστά; Τι γίνεται αν δεν μπορείτε να δείτε το χαρτί με τα X και O; Παίξτε ενάντια στη συσκευή σας Google και δείτε αν μπορείτε να θυμηθείτε πού να κάνετε το σημάδι σας στη συνέχεια. Είστε έτοιμοι να τεντώσετε τον εγκέφαλό σας σε αυτό το απλό κλασικό; Πείτε «Γεια Google, ας παίξουμε το Tic Tac Toe.»