Saltar al contenido

5 δωρεάν εφαρμογές ζωντανής ροής βίντεο για κινητά τηλέφωνα

12 de abril de 2021

Ποιος καλύτερος τρόπος για να μεταδώσετε το πρόσωπό σας στον κόσμο από το τηλέφωνό σας, από οπουδήποτε θέλετε; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από αυτές τις πέντε δωρεάν εφαρμογές ροής βίντεο για να μεταδώσετε βίντεο απευθείας από την κάμερα σε μια διαδικτυακή υπηρεσία, την οποία άλλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να παρακολουθήσουν τη ροή σας. Το σπουδαίο πράγμα για αυτές τις εφαρμογές είναι ότι δεν χρειάζεστε ειδικά πρόσθετα κάμερας ή μικρόφωνα εγκατεστημένα για να τα χρησιμοποιήσετε. Λειτουργούν πολύ καλά με την κανονική κάμερα του τηλεφώνου και το μικρόφωνό σας, κάτι που είναι πραγματικά χρήσιμο, δεδομένου ότι οι επιτραπέζιοι υπολογιστές και οι φορητοί υπολογιστές που θέλουν να προσφέρουν κάτι παρόμοιο σε HD πρέπει να χρησιμοποιούν μια αποκλειστική κάμερα web και εξωτερικό μικρόφωνο.

Κάποιος χρησιμοποιεί το τηλέφωνό του για ζωντανή ροή μιας συναυλίας.

CC0 Δημόσιος τομέας / Pixabay
Οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που υποστηρίζουν βίντεο επιτρέπουν στους χρήστες να πραγματοποιούν ζωντανές συνομιλίες βίντεο, αλλά εστιάζουν περισσότερο στην προσωπική επικοινωνία από τις εκδηλώσεις ζωντανής μετάδοσης, οπότε δεν είναι πραγματικά οι ίδιες με τους κινητούς τηλεοπτικούς φορείς.
Αυτοί οι τύποι εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων περιλαμβάνουν Skype, WhatsApp, Kik και Facebook Messenger. Παρόλο που είναι ιδανικό για βιντεοκλήσεις, δεν έχουν σχεδιαστεί για να στέλνουν μια ζωντανή ροή σε άλλους χρήστες που θέλουν να δουν τι έχετε κάνει τώρα.

Facebook

Τι μας αρέσει

 • Επιλέξτε τους θεατές από τους φίλους σας ή κάντε τη ροή δημόσια.
 • Το ζωντανό βίντεο είναι διαθέσιμο τόσο για προσωπικές όσο και για επαγγελματικές σελίδες.
 • Δείχνει τον αριθμό των θεατών, τα ονόματα των φίλων και τα σχόλια σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια μιας ευρείας πλατφόρμας.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης: τεχνικές δυσλειτουργίες, ένα σκυλί που γαβγίζει, μια αδέσποτη κατάρα. Προετοιμάσου.
 • Όλοι οι θεατές βλέπουν αρνητικά σχόλια που δημοσιεύονται.

Το Facebook δεν είναι μόνο καλό για τη δημοσίευση ενημερώσεων κατάστασης κειμένου, εικόνας και βίντεο, αλλά και για κοινή χρήση ζωντανών βίντεο με όλους τους φίλους σας στο Facebook ή ακόμα και με συγκεκριμένους φίλους. Πατήστε το Ζω κουμπί στην ενότητα ενημέρωσης κατάστασης για να ξεκινήσει η μετάδοση στο Facebook. Όταν το αγγίξετε για πρώτη φορά, απλώς θα μοιράζεστε βίντεο με τον εαυτό σας, αλλά μπορείτε να το αλλάξετε ώστε να είναι δημόσιο, μόνο με φίλους ή με συγκεκριμένους φίλους που επιλέγετε. Προσθέστε φίλτρα και κείμενο στη ζωντανή ροή, χρωματίστε στην οθόνη, αλλάξτε για να χρησιμοποιήσετε την κάμερα μπροστά ή πίσω, συμπεριλάβετε ένα κουμπί δωρεάς, check-in κάπου κοντά και ακόμη και να μεταβείτε μόνο σε λειτουργία μικροφώνου.

Εσύ τώρα

Τι μας αρέσει

 • Η ζωντανή μετάδοση είναι εύκολο να γίνει και συχνά αυτοπροσώπως.
 • Οι ζωντανές μεταδόσεις εγγράφονται για προβολή μετά το γεγονός.
 • Ο ιστότοπος αναστέλλει γρήγορα λογαριασμούς λόγω απαγορευμένης γλώσσας, χρηστών κάτω των 13 ετών και άλλων παραβιάσεων όρων υπηρεσίας.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Χωρίς εκπαίδευση ή υποστήριξη.
 • Η συνολική ποιότητα βίντεο είναι χαμηλότερη σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές.
 • Ο ιστότοπος δεν έχει περιορισμούς σε γυμνό ή αλκοόλ.
 • Δεν είναι ασφαλής ιστότοπος για παιδιά.

Ξεκινήστε τη μετάδοση σε δευτερόλεπτα στο YouNow και ακόμη και προσθέστε ετικέτες στη ροή σας για να βοηθήσετε τους χρήστες να σας βρουν στις αναζητήσεις. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Facebook, το Instagram, το Google ή το Twitter. Αμέσως πριν ξεκινήσετε τη ζωντανή μετάδοση, μπορείτε να επιλέξετε να μοιραστείτε τη ζωντανή ροή σας στους ιστότοπους κοινωνικών μέσων για να προσελκύσετε ακόμη περισσότερους θεατές. Μόλις ζήσετε, μπορείτε να συνομιλήσετε με τους θεατές (ή να αποκλείσετε τη συνομιλία), να δείτε ποιος παρακολουθεί, να αλλάξει μεταξύ της μπροστινής και της πίσω κάμερας και να προσθέσει τους θεατές ως θαυμαστές. Οι κορυφαίοι θαυμαστές και οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς εμφανίζονται στην εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε γρήγορα με άλλες δημοφιλείς ζωντανές ροές. Το ωραίο με αυτήν την εφαρμογή, σε σύγκριση με το Facebook, είναι ότι δεν χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι με άλλους χρήστες για να σας βρουν.

Ρεύμα

Τι μας αρέσει

 • Προσφέρει τρόπους δημιουργίας εσόδων από περιεχόμενο βίντεο ή συμβουλές για αγαπημένες ταινίες.
 • Στέλνει ειδοποιήσεις όταν οι φίλοι μεταδίδουν ζωντανά.
 • Αποθηκεύει βίντεο στη συσκευή σας κατά τη ροή.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Η λειτουργία ιδιωτικής ροής καθιστά αυτήν την υπηρεσία επικίνδυνη για εφήβους.
 • Η υπηρεσία έχει αναδιαμορφωθεί για επιχειρήσεις και οργανισμούς και όχι για άτομα.

Μοιραστείτε τον εαυτό σας με τον κόσμο χρησιμοποιώντας την δωρεάν εφαρμογή Ροή. Μπορείτε επίσης να βρείτε άλλους ζωντανούς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς που κάνουν ροή αυτήν τη στιγμή, καθώς και δημοφιλείς χρήστες. Όποιος παρακολουθεί ροή βίντεο μπορεί να αποθηκεύσει κλιπ ή σύντομα κομμάτια της ροής βίντεο (έως και 15 δευτερόλεπτα το καθένα) και να τα συλλάβει μαζί σε κυλίνδρους επισήμανσης που μπορούν να αναπαραχθούν για 24 ώρες. Όπως και σε ορισμένες εφαρμογές ροής, αυτό επιτρέπει σε άλλους να συνομιλούν σε πραγματικό χρόνο ενώ παρακολουθούν τη ροή και τα είδωλά τους εμφανίζονται πάνω από το βίντεο.

Περισκόπιο

Τι μας αρέσει

 • Καθαρό, καλά σχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη.
 • Επανάληψη αναπαραγωγής βίντεο ανά πάσα στιγμή.
 • Τα ενσωματωμένα κοινωνικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν σχόλια.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Πολλές διασημότητες εγκατέλειψαν τον ιστότοπο.
 • Μπορεί να περιέχει περιεχόμενο που δεν είναι ασφαλές για παιδιά.
 • Η έλλειψη επικοινωνίας με δημιουργούς περιεχομένου προκάλεσε προβλήματα όταν το Twitter απέκτησε την υπηρεσία.

Το Periscope είναι μια άλλη δημοφιλής και εύκολη στη χρήση εφαρμογή ζωντανής ροής. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βρείτε άλλους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς ή να μεταδώσετε ροή στο δικό σας περιβάλλον. Η λίστα με τις δημοφιλείς ροές και τις επιλεγμένες ταινίες είναι ένας εύκολος τρόπος για να βρείτε δημοφιλείς ροές για παρακολούθηση ή παρακολούθηση. Μια ενδιαφέρουσα πτυχή αυτής της εφαρμογής είναι ότι μπορείτε να αγοράσετε κέρματα για να αγοράσετε αυτό που ονομάζεται Super Hearts που μπορείτε στη συνέχεια να δώσετε στις αγαπημένες σας ζωντανές ροές. Οι Super Hearts που λαμβάνετε μπορούν να εξαργυρωθούν για να υποβάλουν αίτηση για κατάσταση Super Broadcaster. Περιηγηθείτε σε έναν χάρτη ή δείτε μια λίστα για να βρείτε ραδιοτηλεοπτικούς φορείς κοντά σας που μεταδίδουν ζωντανά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε ζωντανές ροές με το όνομα ή τον τόπο ή όσους μεταδίδουν μέσω μιας ετικέτας όπως αθλητικά, μουσική ή ταξίδια. Κατά τη ζωντανή ροή με το Periscope, μπορείτε να δείτε και να ακολουθήσετε τα άτομα που σας παρακολουθούν, να αποκρύψετε τη συνομιλία, να σχεδιάσετε τη δική σας ροή και ακόμη και να αποθηκεύσετε την εκπομπή στο τηλέφωνό σας όταν τελειώσετε. Πριν από τη ροή είναι η ώρα να επιλέξετε να επιτρέψετε την πρόσβαση του κοινού ή απλώς να το μοιραστείτε με φίλους.

Ζωντανή μετάδοση

Τι μας αρέσει

 • Κυρίως επαγγελματικό και επαγγελματικό βίντεο στην υπηρεσία.
 • Μεταδίδει χιλιάδες ζωντανές εκδηλώσεις.
 • Στέλνει ειδοποιήσεις όταν ζουν ζωντανά άτομα που ακολουθείτε.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Τα κανάλια που ακολουθούν δεν εμφανίζονται στην αρχική σελίδα.
 • Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος αναζήτησης ενός συγκεκριμένου βίντεο.
 • Απαιτείται πρόσθετο υλικό για ζωντανή μετάδοση από ένα τηλέφωνο.

Το Livestream είναι ένας από τους ηγέτες της αγοράς του Διαδικτύου σε ζωντανές μεταδόσεις βίντεο, αλλά οι περισσότεροι χρήστες του μεταδίδουν από επαγγελματικές βιντεοκάμερες ή κάμερες προηγμένης τεχνολογίας, όχι από smartphone. Ωστόσο, τα smartphone υποστηρίζονται σίγουρα. μπορείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή στη συσκευή σας iOS ή Android. Με αυτό, μπορείτε να παρακολουθείτε χιλιάδες ζωντανές εκδηλώσεις, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν οι λογαριασμοί που παρακολουθείτε μεταδίδονται ζωντανά, ακόμη και να βρείτε τους φίλους σας στο Facebook που χρησιμοποιούν επίσης τη Ζωντανή ροή. ο Δημοφιλής Η περιοχή της εφαρμογής είναι ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε δημοφιλείς ζωντανές και επερχόμενες εκπομπές. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις κατηγορίες για να αναζητήσετε ροές μουσικής, τρόπου ζωής, ζώων, ψυχαγωγίας και πολλών άλλων τομέων. Ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια μιας μετάδοσης, μπορείτε να δημοσιεύσετε κείμενο ή εικόνα σχετικά με τη μετάδοσή σας, καθώς και να αφήσετε σχόλια στη δική σας ροή (η οποία συγχωνεύεται με άλλα σχόλια από τους θεατές σας). Εάν πρέπει να απενεργοποιήσετε το μικρόφωνο ανά πάσα στιγμή, απλώς πατήστε το κουμπί μικροφώνου. χρησιμοποιήστε το κουμπί εναλλαγής κάμερας για εναλλαγή μεταξύ της μπροστινής και της πίσω κάμερας.