Saltar al contenido

5 καλύτερες συμβουλές για την εύρεση ατόμων με το Google

25 de mayo de 2021

Το Google είναι ένας από τους διάφορους τρόπους εύρεσης ατόμων στο διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα, μια τακτική αναζήτηση Google είναι μόνο μία μέθοδος για την αναζήτηση ατόμων στο Google. Όταν χρησιμοποιείτε το Google για να βρείτε άτομα, μπορείτε να το κάνετε με περιορισμένες πληροφορίες, όπως μόνο το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κ.λπ. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το Google για να βρείτε άτομα με μία μόνο φωτογραφία!

Σωσίβιο
Κάθε πόρος που αναφέρεται σε αυτήν τη σελίδα είναι εντελώς δωρεάν. Εάν συναντήσετε κάτι που σας ζητά να πληρώσετε χρήματα για πληροφορίες, πιθανότατα ανακαλύψατε έναν πόρο που δεν συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε. Πρέπει να πληρώσετε για να βρείτε άτομα στο διαδίκτυο; Ρίξτε μια ματιά σε μια λίστα με τα καλύτερα δωρεάν άτομα που αναζητούν ιστότοπους για επιπλέον πόρους. Είναι καλύτερο να ολοκληρώσετε αυτά τα άτομα που βρίσκουν συμβουλές αναζήτησης χωρίς να συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας Google. Η παραμονή εκτός σύνδεσης βοηθά στη διασφάλιση ότι τα αποτελέσματα δεν είναι ειδικά προσαρμοσμένα σε εσάς, αλλά αντ ‘αυτού είναι ακατέργαστα αποτελέσματα από τη μηχανή αναζήτησης. Το Google Person Finder – ένας τρόπος για να επανασυνδεθούν οι άνθρωποι μετά τις φυσικές καταστροφές – είναι ένα διαφορετικό θέμα που δεν καλύπτεται παρακάτω.

Χρησιμοποιήστε την Αναζήτηση Google για να βρείτε έναν αριθμό τηλεφώνου

Αρκετοί άνθρωποι κατέχουν smartphone

Tim Robberts / Getty Images
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google για να βρείτε αριθμούς τηλεφώνου, τόσο επαγγελματικούς όσο και οικιακούς αριθμούς. Απλώς επισκεφτείτε το Google και πληκτρολογήστε το όνομα του ατόμου ή της επιχείρησης, μαζί με οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που μπορεί να είναι χρήσιμες και εξετάστε τα αποτελέσματα για να δείτε εάν ο αριθμός τηλεφώνου έχει αναφερθεί οπουδήποτε στον ιστό. Είναι επίσης δυνατή μια αντίστροφη αναζήτηση αριθμού τηλεφώνου. Η χρήση του Google ως εργαλείου αναζήτησης αντίστροφων αριθμών είναι χρήσιμη εάν γνωρίζετε ήδη τον αριθμό τηλεφώνου, αλλά δεν είστε σίγουροι ποιος τον κατέχει. Μπορεί να κάνετε αντίστροφη αναζήτηση αριθμών στο Google εάν δεν αναγνωρίζετε έναν καλούντα.

Βάλτε αποσπάσματα γύρω από το όνομα κάποιου

Η γυναίκα ντυμένη ως Little Bo Peep

Gage Skidmore / Flickr / CC BY-SA 2.0
Τα εισαγωγικά σάς επιτρέπουν να αναζητήσετε μια συγκεκριμένη φράση στο Google, οπότε η χρήση τους γύρω από το όνομα και το επώνυμο μπορεί να περιορίσει την αναζήτηση ατόμων. Για παράδειγμα, αναζητώντας το όνομα Τζον Σμιθ αποκαλύπτει πάνω από 2 δισεκατομμύρια αποτελέσματα, αλλά περιβάλλει το όνομα σε εισαγωγικά «Τζον Σμιθ», δείχνει μόνο 32 εκατομμύρια. Προφανώς, αρκετά εκατομμύρια αποτελέσματα δεν είναι ιδανικά, αλλά είναι σίγουρα καλύτερο από αυτό δισεκατομμύρια αποτελεσμάτων. Ο λόγος που λειτουργεί είναι ότι όταν ψάχνει τον Τζον Σμιθ χωρίς εισαγωγικά, η Google βρίσκει όλα τα αποτελέσματα που περιλαμβάνουν και τα δύο ονόματα. Η χρήση εισαγωγικών κάνει την αναζήτηση ένα μεμονωμένο στοιχείο, πράγμα που σημαίνει ότι η Google θα εμφανίζει μόνο αποτελέσματα που έχουν το όνομα Γιάννης δίπλα στο Σιδηρουργός. Επιπλέον, εάν γνωρίζετε πού ζει ή εργάζεται το άτομο, ή με ποιους συλλόγους / οργανισμούς, κ.λπ., με τους οποίους σχετίζεται, μπορείτε να δοκιμάσετε μια ποικιλία διαφορετικών συνδυασμών:

Παρακολούθηση ατόμου με ειδοποιήσεις Google

Γυναίκα που χρησιμοποιεί ένα smartphone

Carscar López Rogado / Getty Images
Εάν θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι για τις ενέργειες κάποιου μέσω του ιστού, οι Ειδοποιήσεις Google είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισαγάγετε τον όρο αναζήτησης για τον οποίο θέλετε να ειδοποιήσετε, να περιγράψετε πόσο συχνά θέλετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, στη συνέχεια, να περιμένετε ένα μήνυμα. Για παράδειγμα, ίσως θέλετε να παρακολουθείτε ολόκληρο τον ιστό για τυχόν νέες εμφανίσεις της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, της διεύθυνσης ή ενός συνδυασμού πολλαπλών όρων αναζήτησης κάποιου, όπως αυτή: Αυτή η μέθοδος «People finder» είναι εξαιρετικά χρήσιμη, αλλά, δυστυχώς, λειτουργεί μόνο εάν άτομο ή επιχείρηση έχει παρουσία στο διαδίκτυο. Με άλλα λόγια, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Ειδοποιήσεις Google για να μάθετε πότε η κόρη σας δημοσιεύει κάτι στη σελίδα της στο Twitter ή στο Facebook.

Αναζήτηση ατόμων με εικόνες Google

Άνθρωπος που κρατά tablet με μια αντανάκλαση μιας πόλης επικαλυμμένη πάνω του

Tim Robberts / Getty Images
Ένας άλλος τρόπος για να βρείτε άτομα με αναζήτηση Google είναι να χρησιμοποιήσετε τις Εικόνες Google. Πολλοί άνθρωποι ανεβάζουν φωτογραφίες και άλλες εικόνες στον Ιστό, οι περισσότερες από τις οποίες ευρετηριάζονται από την Google και είναι ορατές μέσω μιας αναζήτησης εικόνων Google. Για να βρείτε κάποιον στις Εικόνες Google, απλώς πληκτρολογήστε το όνομά του ως σημείο εκκίνησης. ο Εργαλεία Η επιλογή σάς επιτρέπει να φιλτράρετε τα αποτελέσματα κατά μέγεθος, χρώμα, τύπο και χρόνο μεταφόρτωσης, οπότε αν γνωρίζετε κάποια από αυτές τις λεπτομέρειες, θα έχετε καλύτερη τύχη να βρείτε το άτομο. Ένας άλλος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τις Εικόνες Google για να κάνετε δωρεάν αναζήτηση ατόμων είναι να ξεκινήσετε με μια εικόνα που έχετε ήδη από το άτομο. Ίσως είναι η εικόνα προφίλ κοινωνικών μέσων τους ή κάτι που σας έστειλαν μηνύματα. Επισκεφθείτε τις Εικόνες Google και επιλέξτε το εικονίδιο της κάμερας για να ξεκινήσετε με μια αντίστροφη αναζήτηση εικόνων. Μια αναζήτηση αντίστροφης εικόνας στο Google λειτουργεί και από κινητές συσκευές.

Εντοπίστε μια τοποθεσία χρησιμοποιώντας τους Χάρτες Google

Χάρτες Google σε smartphone

Justin Sullivan / Getty Images
Ίσως είναι η φυσική διεύθυνση κάποιου που σας ενδιαφέρει. Οι Χάρτες Google είναι ο ευκολότερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το Google για να βρείτε πού ζει κάποιος. Όταν αναζητάτε κάποιον από τη διεύθυνσή του, μπορείτε να βρείτε πολλές χρήσιμες πληροφορίες:

  • Χρησιμοποιήστε το Street View για να δείτε το σπίτι κάποιου
  • Δείτε ολόκληρη τη γειτονιά
  • Δείτε τις επιχειρηματικές καταχωρίσεις
  • Βρείτε ονόματα, διευθύνσεις και αριθμούς τηλεφώνου που συνδέονται με μια επιχείρηση
  • Λάβετε οδηγίες για οποιαδήποτε τοποθεσία
  • Προβολή δορυφορικών, εναέριων ή υβριδικών προβολών μιας τοποθεσίας

Μόλις βρείτε πληροφορίες εδώ, μπορείτε να τις εκτυπώσετε, να τις στείλετε μέσω email ή να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο για τον ίδιο τον χάρτη. Μπορείτε επίσης να δείτε κριτικές για επιχειρήσεις στους Χάρτες Google απλά κάνοντας κλικ στην καταχώριση χαρτών τους, καθώς και σε τυχόν ιστότοπους, διευθύνσεις ή σχετικούς αριθμούς τηλεφώνου.