Saltar al contenido

6 θεατές αμπέλου που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε βίντεο αμπέλου στο διαδίκτυο

12 de mayo de 2021

Η υπηρεσία Vine διακόπηκε στις 17 Ιανουαρίου 2017, αλλά αφήσαμε τις παρακάτω πληροφορίες για σκοπούς αρχειοθέτησης. Η παρακολούθηση βίντεο Vine σε μια κινητή συσκευή μέσω της επίσημης εφαρμογής Vine ήταν ωραία και όλα, αλλά τι γίνεται αν θέλετε να τα δείτε σε έναν κανονικό υπολογιστή μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού; Υπήρχαν μερικά πολύ ωραία εργαλεία που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να απολαύσετε μερικά από τα πιο διασκεδαστικά βίντεο των έξι δευτερολέπτων σε έναν κανονικό επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή αντί να περιμένετε άτομα που ακολουθείτε να τα μοιραστούν στο Twitter. Ακολουθεί μια λίστα με ιστότοπους προβολής Vine που κάποτε σας επέτρεπαν να ανακαλύψετε νέα Vines και ακόμη και να αναζητήσετε συγκεκριμένες ετικέτες ή χρήστες.

Το λογότυπο της εφαρμογής Vine.
Σωσίβιο

Vine.co

Vine.co

Το αμπέλι ήταν προσβάσιμο στον κανονικό ιστό και όχι μόνο σε μορφή εφαρμογής. Δυστυχώς, όλα αρχειοθετούνται και δεν μπορείτε πλέον να περιηγηθείτε στον ιστότοπο όπως θα μπορούσατε προτού διακόψουν την υπηρεσία. Οι χρήστες θα μπορούσαν απλώς να επισκεφθούν το Vine.co και να ξεκινήσουν την περιήγηση στα κανάλια, να διαθέτουν τα Viners, τις επιλογές του συντάκτη, τις λίστες αναπαραγωγής, τις δημοφιλείς ετικέτες και άλλα. Συνήθως μπορούσατε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να δείτε την εξατομικευμένη ροή σας και να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας από τον ιστό όπως θα μπορούσατε από την εφαρμογή.

Πρόγραμμα προβολής αμπέλου

Εάν θέλατε κάτι λίγο διαφορετικό, το Vine Viewer ήταν ένας απλός ιστότοπος που εμφάνισε πρόσφατα μεταφορτωμένα βίντεο Vine σε διάταξη πλέγματος. Χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού της επιλογής σας, θα μπορούσατε να κάνετε αναζήτηση μέσω βίντεο Vine γρήγορα και να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης στην επάνω δεξιά γωνία για να αναζητήσετε Vines με ετικέτα με μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί ή βίντεο που έχουν μεταφορτωθεί από συγκεκριμένους χρήστες.

VineBox.co

Το VineBox.co ισχυρίστηκε ότι επιμελήθηκε μόνο δημοφιλείς δημοσιεύσεις από το YouTube και το Instagram. Ωστόσο, δεν φαίνεται να λειτουργεί πια λόγω έλλειψης συντήρησης στον ιστότοπο. Πίσω στην ημέρα, περιελάμβανε βίντεο από διάφορες άλλες πλατφόρμες κοινωνικών βίντεο, όπως το Instagram, το Coub και το Vine. Στο παρελθόν, μπορείτε να πλοηγηθείτε στην καρτέλα Vine για να δείτε βίντεο Vine σε στυλ διάταξης πλέγματος παρόμοιο με το Vine Viewer. Όταν κάνατε κλικ σε ένα αμπέλι, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τα βέλη για να πλοηγηθείτε στα επόμενα ή τα προηγούμενα βίντεο ή να περιμένετε να μετακινηθεί από μόνη της στο επόμενο. Τα πιο δημοφιλή βίντεο εμφανίστηκαν στην αρχική σελίδα από προεπιλογή, αλλά θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά στην κορυφή για να δείτε αστεία βίντεο, βίντεο που δημοσιεύτηκαν από κορυφαίους Viners και άλλα.

Vpeeker

Vpeeker

Το Vpeeker είναι ένας από τους τελευταίους θεατές του Vine που είναι ακόμα σε λειτουργία (αν και ποιος ξέρει πόσο θα διαρκέσει). Είναι υπέροχο αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο και θέλετε απλώς να κάνετε ένα είδος καναλιού σερφ βίντεο Vine με τον ίδιο τρόπο που θα κάνατε το ίδιο στην τηλεόραση. Αυτό το εργαλείο προβολής Vine σας έδειξε κάποτε μια ατελείωτη ροή πρόσφατα μεταφορτωμένων βίντεο Vine σε πραγματικό χρόνο, μεταβαίνοντας αυτόματα στο επόμενο, αλλά τώρα φαίνεται απλώς να τα εμφανίζετε τυχαία. Μπορείτε επίσης να δείτε το tweet του Twitter και το σύνδεσμο χρήστη από όπου προήλθε το Vine όπως σας φαίνεται.

VineRoulette

Το VineRoulette ήταν απλώς ένα άλλο απλό πρόγραμμα προβολής Vine για τον Ιστό. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε από τις προτεινόμενες ετικέτες για να εξερευνήσετε τα αμπέλια ή να πληκτρολογήσετε οποιαδήποτε λέξη στη γραμμή αναζήτησης. Μια διάταξη τύπου πλέγματος εμφανίστηκε σε μια νέα σελίδα με μικρογραφίες βίντεο Vine (δυστυχώς δεν φαινόταν σωστή φόρτωση όλων των μικρογραφιών) και καταφέρατε να κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε από αυτές για να την παρακολουθήσετε.

VinesZap

Το VinesZap ήταν ένα άλλο πολύ απλό αυτοματοποιημένο πρόγραμμα προβολής Vine που έκανε όλη τη δουλειά για εσάς σε ένα προσαρμόσιμο πρόγραμμα προβολής τύπου πλέγματος που είναι εντελώς διαφορετικό από οποιοδήποτε από τα άλλα που αναφέρονται παραπάνω. Συνήθιζες να επιλέξεις απλά το στυλ πλέγματος που θέλεις να δεις και να παρακολουθήσεις. Θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο κάθε φορά, τέσσερα βίντεο κάθε φορά ή έως και εννέα βίντεο κάθε φορά με το VinesZap. Το μόνο που έπρεπε να κάνετε ήταν να περιστρέψετε τον κέρσορα πάνω από οποιοδήποτε βίντεο για να ενεργοποιήσετε τον ήχο, ώστε να μπορείτε να τον ακούτε καθώς παίζει. Σε αυτόν τον ιστότοπο παρουσιάστηκαν τα πιο πρόσφατα βίντεο που μεταφορτώθηκαν, κανένα από τα οποία δεν ελέγχθηκε.