Saltar al contenido

7 καλύτεροι ιστότοποι δωρεάν φιλοξενίας εικόνων

4 de junio de 2021

Ένας καλός δωρεάν ιστότοπος φιλοξενίας εικόνων θα σας δώσει ένα βολικό μέρος για να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας, ώστε να έχετε πρόσβαση και να τις μοιράζεστε γρήγορα και εύκολα. Οι ιστότοποι όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε φωτογραφίες δωρεάν είναι ιδανικοί για όσους αναζητούν έναν γρήγορο τρόπο κοινοποίησης εικόνων ή για μια βολική λύση hotlinking για τον ιστότοπό σας. Ορισμένοι δωρεάν ιστότοποι φιλοξενίας εικόνων περιλαμβάνουν επίσης βασικές δυνατότητες επεξεργασίας έτσι ώστε να μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος των φωτογραφιών, να τις περικόψετε, να προσθέσετε εφέ και άλλα. Δεν είναι τόσο εκτεταμένοι όσο οι πραγματικοί διαδικτυακοί συντάκτες φωτογραφιών, αλλά κάνουν αξιοπρεπή δουλειά, δεδομένου ότι δεν είναι ο κύριος σκοπός τους. Κάθε ένας από αυτούς τους ιστότοπους λειτουργεί λίγο διαφορετικά, οπότε φροντίστε να διαβάσετε τις λεπτομέρειες πριν αποφασίσετε για έναν. Θα θελήσετε να λάβετε υπόψη τον συνολικό περιορισμό μεγέθους αποθηκευτικού χώρου, τους περιορισμούς μεγέθους αρχείου, τους περιορισμούς μορφής αρχείων, την ευκολία μεταφόρτωσης των φωτογραφιών σας και άλλες λειτουργίες όπως άμεση σύνδεση, γκαλερί εικόνων, συνδέσμους HTML, δυνατότητες επεξεργασίας και επιλογές απορρήτου. Οι ιστότοποι φιλοξενίας εικόνων είναι εξειδικευμένες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε άλλα αρχεία, όπως έγγραφα ή βίντεο, ή θέλετε μια εξαιρετική διεπαφή χρήστη για τη διαχείριση των φωτογραφιών σας μακροπρόθεσμα, σκεφτείτε μια γενική υπηρεσία αποθήκευσης cloud.

ImgBB

Τι μας αρέσει

 • Όριο μεγέθους αρχείου 32 MB.
 • Ανεβάστε από τη συσκευή σας ή μια διεύθυνση URL.
 • Διατήρηση για πάντα ή αυτόματη διαγραφή.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Οι δωρεάν χρήστες βλέπουν διαφημίσεις.
 • Ο απεριόριστος χώρος υποστηρίζεται μόνο εάν πληρώνετε.

Αυτός ο ιστότοπος φιλοξενίας εικόνων είναι πολύ εύκολος στη χρήση. Ανεβάστε εικόνες από τον υπολογιστή σας ή μέσω των διευθύνσεων URL. Ρυθμίστε τα για αυτόματη διαγραφή μόλις 5 λεπτά μετά τη μεταφόρτωση έως και 1 μήνα αργότερα ή διατηρήστε τα για πάντα. Θα πρέπει να λειτουργεί με τις περισσότερες εικόνες που πρέπει να αποθηκεύσετε στο διαδίκτυο, αρκεί να μην είναι μεγαλύτερες από 32 MB: JPG, PNG, BMP, GIF, TIF, WEBP, HEIC και PDF. Μετά τη μεταφόρτωση, δείτε συνδέσμους θεατών, κώδικες HTML και κωδικούς BBC. Όταν ανοίγετε το σύνδεσμο προβολής, μπορείτε να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL της εικόνας για να λάβετε έναν άμεσο σύνδεσμο που λειτουργεί για τη σύνδεση. Η γρήγορη εγγραφή υποστηρίζεται μέσω λογαριασμών κοινωνικών μέσων. Αυτό σας επιτρέπει να δείτε όλες τις μεταφορτώσεις σας, να επεξεργαστείτε τους τίτλους των εικόνων, να διαγράψετε αντικείμενα και να βάλετε πράγματα σε άλμπουμ. Το Lensdump είναι εξαιρετικά παρόμοιο αλλά υποστηρίζει 100 MB αρχεία σε μορφές JPG, PNG, BMP και GIF.

Εμγκουρ

Στιγμιότυπο οθόνης της οθόνης μεταφόρτωσης Imgur

Τι μας αρέσει

 • Δεν υπάρχει συνολικό όριο στον αριθμό των φωτογραφιών που μεταφορτώθηκαν.
 • Παρέχει απευθείας συνδέσμους για κοινή χρήση εικόνων.
 • Υποστηρίζει μεγάλες μεταφορτώσεις GIF.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Δεν υπάρχει υποστήριξη για αρχεία PSD.
 • Πιθανές ώρες αναμονής όταν υπάρχει μεγάλη κίνηση.
 • Περιορίζει τις μεταφορτώσεις σε 50 ανά ώρα ανά διεύθυνση IP.

Χρησιμοποιήστε το Imgur για να αποθηκεύσετε απεριόριστο αριθμό των φωτογραφιών σας χωρίς να ανησυχείτε για τη λήξη τους. Όλες οι εικόνες σας διατηρούνται στο Διαδίκτυο για πάντα έως ότου αποφασίσετε να τις αφαιρέσετε. Οποιοσδήποτε μπορεί να ανεβάσει εικόνες, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό για να διαχειριστείτε το απόρρητο, να δημιουργήσετε ευκολότερα άλμπουμ και να προσθέσετε λεζάντες. Οι ακόλουθοι τύποι αρχείων μπορούν να μεταφορτωθούν στο Imgur: JPEG, PNG, GIF, APNG, TIFF, MP4, MPEG, AVI, WEBM, MKV, FLV, WMV και μερικές άλλες μορφές βίντεο. Τα αρχεία χωρίς κινούμενα σχέδια μπορούν να έχουν μέγεθος έως 20 MB, ενώ τα GIF και βίντεο μπορούν να έχουν μέγεθος έως 200 MB. Ανεβάστε εικόνες στο Imgur επικολλώντας τις στον ιστότοπο, επιλέγοντας μία από τον υπολογιστή σας ή εισάγοντας τη διεύθυνση URL της εικόνας. Υπάρχουν εφαρμογές Imgur που διευκολύνουν την αποστολή εικόνων από μια κινητή συσκευή. Επιτρέπεται η άμεση σύνδεση και σας παρέχονται επίσης σύνδεσμοι για την ενσωμάτωση της εικόνας σε HTML ή την προσθήκη της σε πίνακες μηνυμάτων και φόρουμ. Ωστόσο, η hotlinking δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως περιεχόμενο για έναν ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων αναρτήσεων ιστολογίου, ειδώλων, στοιχείων ιστότοπου και διαφήμισης.

Gifyu

Στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας μεταφόρτωσης εικόνας Gifyu

Τι μας αρέσει

 • Άμεσοι σύνδεσμοι, κώδικες HTML και κωδικοί BBC για κάθε εικόνα.
 • Οι εικόνες μπορούν να έχουν μέγεθος έως 100 MB.
 • Μαζικές μεταφορτώσεις.
 • Η λειτουργία άλμπουμ δεν απαιτεί λογαριασμό χρήστη.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Εικόνες που δεν βρίσκονται σε ιδιωτικό άλμπουμ δημοσιεύονται στη δημόσια συλλογή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Gifyu για να φιλοξενήσετε αρχεία από τον υπολογιστή σας ή αυτά από μια διεύθυνση URL. Αυτός ο ιστότοπος φιλοξενίας δέχεται αρχεία PNG, JPG, GIF, BMP και WEBP που δεν υπερβαίνουν τα 50 MB (100 MB εάν λάβετε λογαριασμό). Το Gifyu υποστηρίζει πολλές μεταφορτώσεις εικόνων, επομένως δεν χρειάζεται να επιλέγετε αρχεία ένα κάθε φορά. Οι άμεσοι σύνδεσμοι δίνονται μετά τις μεταφορτώσεις καθώς και οι σύνδεσμοι προβολής, οι κώδικες HTML και οι κωδικοί BBC. Όλες οι εικόνες δημοσιεύονται στη συλλογή κατά τη μεταφόρτωση, εκτός εάν δημιουργήσετε ένα ιδιωτικό άλμπουμ, το οποίο μπορεί να είναι ένα άλμπουμ που είναι προσβάσιμο μόνο μέσω ενός ειδικού συνδέσμου ή ενός άλμπουμ που δεν μπορεί να ανοίξει χωρίς τον κωδικό πρόσβασης που καθορίζετε. Δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό και μπορείτε να επεξεργαστείτε τα άλμπουμ σας αργότερα.

imgbox

Στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας μεταφόρτωσης imgbox

Τι μας αρέσει

 • Δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης για μεταφορτωμένες φωτογραφίες.
 • Χωρίς όριο εύρους ζώνης.
 • Δεν απαιτείται λογαριασμός.
 • Κοινόχρηστος σύνδεσμος και κωδικοί για κάθε εικόνα.
 • Υποστηρίζει γκαλερί.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Κανένας τρόπος για τίτλο ή περιγραφή μεμονωμένων εικόνων.
 • Δέχεται μόνο τρεις μορφές αρχείων.

Το Imgbox προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και μηδενικές ημερομηνίες λήξης για εικόνες που ανεβάζετε. Τα αρχεία μπορούν να έχουν μέγεθος έως 10 MB και τον τύπο αρχείου JPG, GIF ή PNG. Η άμεση σύνδεση, η μεταφορά και απόθεση, οι εικόνες και οι ταυτόχρονες μεταφορτώσεις υποστηρίζονται μέσω του imgbox. Εκτός από τους απευθείας συνδέσμους, μπορείτε επίσης να λάβετε HTML και φιλικούς πίνακες μηνυμάτων. Ένας δωρεάν λογαριασμός είναι προαιρετικός, αλλά χρησιμοποιείται για την επίσκεψη των εικόνων και των γκαλερί σας για να βρείτε τους δημόσιους συνδέσμους τους. Ωστόσο, ακόμη και χωρίς λογαριασμό, σας δίνεται μια συγκεκριμένη διεύθυνση URL διαγραφής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο μέλλον για να καταργήσετε τις εικόνες, εάν αποφασίσετε.

Postimage

Στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας μεταφόρτωσης Postimage

Τι μας αρέσει

 • Επιλέξτε χωρίς ημερομηνία λήξης ή κατάργηση μετά από αρκετές ημέρες.
 • Επιλογές για αλλαγή μεγέθους εικόνων.
 • Στις φωτογραφίες εκχωρούνται απευθείας σύνδεσμοι.
 • Μαζική μεταφόρτωση έως και 100 αρχείων κάθε φορά.
 • Οι γκαλερί δημιουργούνται αυτόματα.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Το μέγιστο μέγεθος μεταφόρτωσης είναι 24 MB.

Μπορείτε να ανεβάσετε μια λίστα με URL ή πολλές τοπικές εικόνες στο Postimage ταυτόχρονα. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω του ιστότοπου, καθώς και με το επιτραπέζιο λογισμικό για Windows. Το μέγιστο μέγεθος μεταφόρτωσης είναι 24 MB και το μέγεθος των εικόνων μπορεί να αλλάξει πριν τελειώσει η επεξεργασία. Το Postimage υποστηρίζει πολλούς τύπους αρχείων: XBM, TIF, PJP, SVGZ, JPG, ICO, GIF, SVG, JFIF, WEBP, PNG, BMP, PJPEG, AVIF, PDF, HEIC και HEIF. Πολλές μεταφορτώσεις εικόνων δημιουργούν μια συλλογή που μπορεί να κοινοποιηθεί σε άλλους μέσω ενός μοναδικού συνδέσμου. Μπορείτε να μοιραστείτε μεμονωμένα αρχεία μέσω ενός απευθείας συνδέσμου. Μπορεί να δημιουργηθεί ένας δωρεάν λογαριασμός για αλλαγή μεγέθους και παρακολούθηση των μεταφορτώσεών σας, καθώς και δημιουργία προσαρμοσμένων συλλογών και διαγραφή υπαρχουσών μεταφορτώσεων.

ImageBam

Σελίδα μεταφόρτωσης εικόνας Imagebam

Τι μας αρέσει

 • Απεριόριστες μεταφορτώσεις και λήψεις.
 • Δημιουργεί μικρογραφίες JPEG ή GIF.
 • Μεταφορτώσεις πολλαπλών εικόνων.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Όριο μεγέθους αρχείου 10 MB.
 • Απαιτείται λογαριασμός για πρόσθετες λειτουργίες.

Το ImageBam υποστηρίζει απεριόριστες μεταφορτώσεις και λήψεις για αρχεία JPG, GIF και PNG που είναι κάτω από 10 MB. Μοιάζει πολύ με το imgbox που περιγράφεται παραπάνω, και μπορεί να προέρχεται από την ίδια εταιρεία, αλλά μια διαφορά είναι ότι με αυτό, μπορείτε να ανεβάσετε ένα αρχείο ZIP γεμάτο εικόνες – μπορεί ακόμη και να είναι τόσο μεγάλο όσο 250 MB. Υποστηρίζεται η άμεση σύνδεση, αλλά για να φτάσετε εκεί, πρέπει να κάνετε δεξί κλικ στην εικόνα και να επιλέξετε να ανοίξετε τον σύνδεσμό της σε μια νέα καρτέλα. Αυτό το URL μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για να κατευθύνει τα άτομα στην αρχική εικόνα χωρίς να καταλήγει στην κανονική, γεμάτη σελίδα προορισμού του ImageBam. Εάν λάβετε λογαριασμό χρήστη, μπορείτε να προσθέσετε έναν τίτλο και μια περιγραφή στις γκαλερί.

ImageVenue

Στιγμιότυπο οθόνης του ιστότοπου φιλοξενίας φωτογραφιών imagevenue

Τι μας αρέσει

 • Απεριόριστη περίοδος αποθήκευσης για ενεργά αρχεία.
 • Δεν απαιτείται εγγραφή.
 • Μαζικές μεταφορτώσεις έως και 15 εικόνων κάθε φορά.
 • Οι εικόνες είναι ιδιωτικές.
 • Πολύ απλός σχεδιασμός ιστοσελίδων.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Τα ανενεργά αρχεία καταργούνται μετά από ένα έτος.

Το ImageVenue υποστηρίζει τη μεταφόρτωση αρχείων JPG, PNG και GIF όχι μεγαλύτερα από 10 MB το καθένα. Οι μεταφορτώσεις μπορούν να τοποθετηθούν σε μια συλλογή ή να αφεθούν ως μεμονωμένα αρχεία και έχετε την επιλογή να ενεργοποιήσετε τα σχόλια. Υποστηρίζονται πολλαπλές μεταφορτώσεις χωρίς περιορισμό στο εύρος ζώνης ή χωρητικότητα αποθήκευσης. Κάθε μεταφόρτωση παράγει HTML και BBCodes. Τα αρχεία που δεν έχουν προσπελαστεί σε ένα έτος καταργούνται.