Saltar al contenido

7 καλύτεροι ιστότοποι με δωρεάν δραματικές ταινίες

25 de mayo de 2021

Υπάρχουν εκατοντάδες δωρεάν δραματικές ταινίες στο διαδίκτυο που μπορείτε να απολαύσετε αυτήν τη στιγμή. Όχι μόνο θα σας εξοικονομήσει χρήματα, αλλά θα μπορείτε να παρακολουθείτε αυτές τις δωρεάν διαδικτυακές ταινίες όποτε και όπου θέλετε, καθώς οι περισσότερες είναι επίσης διαθέσιμες ως δωρεάν εφαρμογή ταινιών. Είτε θέλετε να παρακολουθήσετε μια δωρεάν δραματική ταινία συνεχούς ροής που είναι ρομαντική, δυτική, μυστήριο, επιστημονική φαντασία ή ιστορική, θα βρείτε πολλά από αυτά στην παρακάτω λίστα. Κυμαίνονται από κλασικά μέχρι σύγχρονα δράματα που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς δωρεάν δραματικές ταινίες που μπορέσαμε να βρούμε περιλαμβάνουν The Girl With the Dragon Tattoo, The Babysitter, Ανοιχτό παράθυρο, The Outside, και Προσωπικά εφέ. Υπάρχουν πολλά άλλα κρυμμένα πετράδια που θα λατρέψετε. Όλες οι παρακάτω δωρεάν διαδικτυακές ιστοσελίδες έχουν και άλλα είδη δωρεάν ταινιών, όπως κωμωδίες, ταινίες δράσης και τρόμου. Αν ψάχνετε για ένα νεότερο δράμα για να απολαύσετε, μάθετε πώς μπορείτε να νοικιάσετε δωρεάν ταινίες από το Redbox.

Δωρεάν δραματικές ταινίες του Yidio

Τι μας αρέσει

 • Η λειτουργία αξιολόγησης καθιστά εύκολο να βρείτε ταινίες φιλικές προς τα παιδιά.
 • Εξαιρετική εφαρμογή για κινητά για παρακολούθηση ταινιών εν κινήσει.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Ορισμένες ταινίες που αναφέρονται ως δωρεάν δεν είναι πραγματικά δωρεάν.

Υπάρχει μια τεράστια συλλογή δωρεάν δραματικών ταινιών στο Yidio. Λάβετε υπόψη ότι οι ταινίες εδώ συγκεντρώνονται από διάφορες άλλες διαδικτυακές πηγές, μερικές από τις οποίες δεν είναι δωρεάν. Για να βρείτε δωρεάν δραματικές ταινίες στο Yidio, επιλέξτε Ελεύθερος ως πηγή και Δράμα ως είδος, ή χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να μεταβείτε δεξιά μόνο στα δωρεάν δράματα. Εδώ είναι μερικές από τις δωρεάν δραματικές ταινίες που κατάφερα να παρακολουθήσω στο Yidio την τελευταία φορά που επισκέφτηκα: Groundhog Day, Twilight, Flipped, The Πάθος του Χριστού, και Νίντζα.

Δωρεάν δράσεις ροής στο Popcornflix

Δωρεάν δραματικές ταινίες στο Popcornflix

Τι μας αρέσει

 • Το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο σάς επιτρέπει να δημιουργείτε GIF από ταινίες.
 • Περιλαμβάνει ξεχωριστές ενότητες για παιδιά (Popcornflix Kids) και θαυμαστές ταινιών τρόμου (FrightPix).

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Η ποιότητα του βίντεο είναι ασυνεπής.
 • Οι ταινίες διακόπτονται από περιστασιακές διαφημίσεις.
 • Δεν υπάρχουν επιλογές ταξινόμησης.

Υπάρχουν εκατοντάδες δωρεάν δράματα στο Popcornflix, όπως Πρόσωπο 2 Πρόσωπο, Πόνοι εργασίας, Σπλιτ, Αλκατράζ, Bed & Breakfast, Χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, Χριστούγεννα στο Salvation Street, Κενός Χώρος, Αυτό είναι το Έτος μου, Warren, και Τι τρώει το Gilbert Grape;

Όλες οι δραματικές ταινίες του Popcornflix διατίθενται μέσω του παρακάτω συνδέσμου. Απλώς κάντε κύλιση έως ότου βρείτε κάτι ενδιαφέρον ή χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης για να αναζητήσετε έναν συγκεκριμένο τίτλο.

Δωρεάν δραματικές ταινίες στο Tubi

Δωρεάν δραματικές ταινίες στο Tubi

Τι μας αρέσει

 • Πολλές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της ενότητας «Όχι στο Netflix».
 • Σχεδόν τέλεια αναπαραγωγή με λίγο έως καθόλου buffering.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Δεν υπάρχουν φίλτρα πέρα ​​από συγκεκριμένες κατηγορίες.
 • Μόνο ορισμένες ταινίες υποστηρίζουν υπότιτλους.
 • Δεν είναι δυνατή η ταξινόμηση των δράσεων κατά δημοτικότητα.

Ο Tubi έχει μερικές άλλες καλές δραματικές ταινίες για να παρακολουθήσει δωρεάν. Υπάρχει μια φαινομενικά ατελείωτη λίστα δραματικών εδώ, συμπεριλαμβανομένων τίτλων όπως Cake, Video Girl, Cannibal, Lap Dance, Day and Night, Christmas Miracle, Be My Teacher, The Babysitters, The Believer, Winter’s Bone, Unbridled, If You πιστεύετε, και Τζάκι και Ράιαν.

Υπάρχει επίσης μια ειδική περιοχή στο Tubi για τηλεοπτικές δράσεις όπως Haven, V, Xena: Warrior Princess, και Σταχτοπούτα.

Οι δωρεάν δραματικές ταινίες του καναλιού Roku

Δωρεάν δραματικές ταινίες στο κανάλι Roku

Τι μας αρέσει

 • Πολλές νεότερες ταινίες.
 • Λεζάντες για όλες τις ταινίες.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Δεν υπάρχουν επιλογές ταξινόμησης.
 • Πρέπει να συνδεθείτε για να παρακολουθήσετε τις ταινίες.

Το κανάλι Roku είναι μια άλλη πηγή δωρεάν δραματικών ταινιών. Υπάρχουν πολλές ταινίες υψηλής ποιότητας εδώ, πολλές από τις οποίες είναι πολύ νεότερες από μερικές από τις άλλες ταινίες που θα βρείτε σε αυτήν τη λίστα. Ωστόσο, η εύρεση κάτι για παρακολούθηση μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολη από ό, τι σε αυτούς τους άλλους ιστότοπους, επειδή δεν υπάρχουν επιλογές φιλτραρίσματος ή ταξινόμησης. Υπάρχει μια σελίδα μόνο για δράμα, ώστε να μην βλέπετε όλα τα άλλα είδη ταινιών στο κανάλι The Roku, αλλά επειδή δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη σελίδα για να βρείτε μόνο Ελεύθερος ταινίες, περιλαμβάνει επίσης επιλογές επί πληρωμή και δραματικές σειρές.

Δωρεάν δραματικές ταινίες στο Classic Cinema Online

Κλασική διαδικτυακή δραματική ταινία A Summer Place

Τι μας αρέσει

 • Δεν υπάρχουν διαφημίσεις ενώ παρακολουθείτε.
 • Κάντε λήψη και παρακολουθήστε μερικές ταινίες εκτός σύνδεσης.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Δεν υπάρχουν επιλογές για φιλτράρισμα αναζητήσεων ταινιών.
 • Κακή ποιότητα βίντεο για ορισμένες παλαιότερες ταινίες.

Το Classic Cinema Online προσφέρει κλασικά δράματα για δωρεάν ροή. Υπάρχουν υποκατηγορίες για το διαχωρισμό των δραματικών ταινιών σε διαφορετικές ενότητες, όπως Δράση, περιπέτεια, βιογραφία & ιστορία, μυστήριο, και Ειδύλλιο. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα δράσεων του Classic Cinema Online: Female On The Beach, The Hatchet Man, The Last Alarm, Άφθαρτος άντρας, Hollywood Man, The Vikings, Atlantic Flight, και Man Jungle.

Δωρεάν δραματικές ταινίες του Retrovision

Retrovision δωρεάν δράμα Teenage Zombies

Τι μας αρέσει

 • Οι περισσότερες ταινίες είναι χωρίς διαφημίσεις.
 • Ταχύτερη προσωρινή αποθήκευση βίντεο από παρόμοιους ιστότοπους.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Οι κατηγορίες είναι αναξιόπιστες και ασυνεπείς.
 • Οι περισσότερες παλαιότερες ταινίες μοιάζουν με ποιότητα DVD.

Το Retrovision έχει παλιές και νέες δραματικές ταινίες και παρατίθενται σε δύο σελίδες για να διευκολύνουν την κοσκίνισή τους. Υπάρχουν δράματα που κατηγοριοποιούνται ως ταινίες περιπέτειας και ως ταινίες λατρείας. Επειδή όλα τα δράματα του Retrovision βρίσκονται σε δύο μόνο σελίδες, δεν μπορείτε να φιλτράρετε τις ταινίες ή να ταξινομήσετε κατά δημοτικότητα όπως μπορείτε σε κάποιους από αυτούς τους άλλους ιστότοπους.

Escape By Night, Impact, Prison Break, A Farewell to Arms, The Hitch-Hiker, The Scarlet Letter, Black Dragons, Rain, και Scarlet Street είναι μερικά από τα δωρεάν δράματα που έχουμε δει στο Retrovision.

Βρέθηκαν ταινίες με δωρεάν δραματικές ταινίες στο διαδίκτυο

Δωρεάν δράμα MoviesFoundOnline θα σας ακολουθήσω

Τι μας αρέσει

 • Ωραία αλφαβητική λίστα όλων των προσφορών ταινιών σε μία σελίδα.
 • Η επιλογή κυμαίνεται από τις αρχές της δεκαετίας του 1900 μέχρι τα σημερινά blockbusters.
 • Ταξινομήστε τα δωρεάν δράματα κατά ημερομηνία, μέτρηση προβολών και μέτρηση «μου αρέσει».

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Τα περισσότερα βίντεο φιλοξενούνται σε άλλους ιστότοπους, επομένως ορισμένοι σύνδεσμοι ενδέχεται να είναι σπασμένοι.
 • Πάρα πολλές αναδυόμενες διαφημίσεις που μπορούν να σας εμποδίσουν να παρακολουθείτε ταινίες.
 • Περιλαμβάνει έναν σύνδεσμο προς έναν ιστότοπο μόνο για ενήλικες.

Οι ταινίες Found Online έχουν μια ωραία λίστα με ταινίες πλήρους μήκους και μικρού μήκους που χαρακτηρίζονται ως δράματα που κυμαίνονται από τις αρχές του 1900 έως σήμερα. Αυτές οι ταινίες μπορούν να ταξινομηθούν κατά τίτλο, ημερομηνία προσθήκης, με περισσότερες προβολές και με τις περισσότερες προτιμήσεις. Μερικά από τα δράματα που έχουμε δει εδώ περιλαμβάνουν Το 3ο γράμμα, Beyond Tomorrow, Broken Arrow, Dotty, The Darker Days of Me and Him, Close My Eyes, Certified, Buffalo Rider, και Η αρίθμηση του Μόντε Κρίστο.