Saltar al contenido

Apple TV 6η γενιά: Τιμή, Ημερομηνία κυκλοφορίας, Φήμες και Ειδήσεις

18 de abril de 2021

Με υπηρεσίες συνεχούς ροής όπως το Netflix, το Roku, το Amazon και η Apple που οδηγούν τη σημερινή βιομηχανία ψυχαγωγίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, οι φήμες αναδεικνύουν τι θα φέρει στο τραπέζι η Apple TV 6ης γενιάς. Εδώ είναι ό, τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

Πότε θα κυκλοφορήσει η Apple TV 6ης γενιάς;

Επειδή το Apple TV 4ης γενιάς ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015 και το μοντέλο 5ης γενιάς ανακοινώθηκε το 2017, αναμένονταν νέα για ένα μοντέλο 6ης γενιάς μέχρι το φθινόπωρο του 2020. Ωστόσο, η Apple δεν έχει ακόμη κάνει επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με Apple TV 6.

Εκτίμηση ημερομηνίας κυκλοφορίας kalodiozois

Παρακολουθήσαμε τον Οκτώβριο, Νοέμβριο, και Δεκέμβριος Εκδηλώσεις Apple και ναι, αναφέρθηκε η nada για μια νέα έκδοση του Apple TV. Δεδομένου ότι οι φήμες της βιομηχανίας και τα αμέτρητα tweets ήταν λάθος για το 2020, το στοίχημά μας είναι την Άνοιξη του 2021 (πιθανώς τον Απρίλιο) στο επόμενο Apple Event. Η Apple χρειάζεται μια ώθηση στους πολέμους συνεχούς ροής, αλλά προφανώς ανακοινώνει ένα ζευγάρι ακουστικών αξίας 500 $ + παρά κάτι χρήσιμο, όπως μια καλύτερη Apple TV ήταν η επιλογή που έκανε για να αυξήσει τις πωλήσεις της κατά τη διάρκεια των διακοπών. Αλλά, η Apple κάνει τα πράγματα με τον τρόπο της Apple. Η δική μας δεν είναι η αιτία.

Φήμες τιμών Apple TV 6

Το Apple TV 4K είναι ακριβό, από 179 έως 199 $, ενώ οι ανταγωνιστικές συσκευές από Amazon, Google και Roku κοστίζουν μόλις 35 $. Δεδομένου ότι η Apple φαίνεται να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να πουλήσει συνδρομές στην υπηρεσία ροής βίντεο, υποψιαζόμαστε ότι οι μειώσεις τιμών της Apple TV θα χρησιμοποιηθούν για να δελεάσουν τους συνδρομητές όταν φτάσουν. Ενώ το Apple TV είναι ένα απλό μαύρο τετράγωνο μεγέθους χόκεϊ, οι άλλες συσκευές ροής έχουν μια ευρύτερη ποικιλία επιλογών και σημείων τιμών. Για παράδειγμα, το Roku προσφέρει streaming sticks που ξεκινούν από περίπου 39 $ καθώς και πιο ακριβές συσκευές, όπως το Roku Ultra και το Roku TV. Εάν η Apple TV 6ης γενιάς προσφέρει πολλά σχήματα και μεγέθη, περιμένετε ότι μερικά από αυτά τα μοντέλα θα ξεκινούν πολύ κάτω από τα 100 $.

Πληροφορίες προπαραγγελίας

Επειδή δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση, δεν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τις προπαραγγελίες.

Τα τελευταία νέα σχετικά με το Apple TV 6

Μπορείτε να λαμβάνετε περισσότερες ροές ειδήσεων από το kalodiozois για όλα τα είδη θεμάτων. Ακολουθούν περισσότερες ιστορίες (και μερικές από αυτές τις προηγούμενες φήμες) σχετικά με τα πιθανά σχέδια της Apple για το Apple TV.

Πιθανές δυνατότητες Apple TV 6ης γενιάς

Ενώ η Apple δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι επίσημο, εδώ είναι μερικές από τις νέες προδιαγραφές που περιμένουν οι παρατηρητές της βιομηχανίας.

  • Πολλαπλά μοντέλα και παράγοντες μορφής
  • Βελτιωμένες δυνατότητες Siri
  • Ενημερώθηκε, αναθεωρήθηκε απομακρυσμένο
  • Ταχύτερη απόδοση
  • Σταθμοί βάσης Ultra Wideband

Σε αυτό που θεωρείται ως μια σημαντική στροφή προς ένα έξυπνο σπίτι που θα μπορούσε να περιλαμβάνει τις συσκευές ροής, οι ομάδες εφαρμογών Apple HomePod και Apple TV συγχωνεύθηκαν νωρίτερα φέτος.

Apple TV 6 Προδιαγραφές, υλικό και δυνατότητες

Τίποτα δεν είναι ακόμη γνωστό σχετικά με τις πραγματικές προδιαγραφές ή το υλικό για την επόμενη συσκευή Apple TV. Εδώ είναι οι εικασίες μας, με βάση την έρευνά μας.

Βελτιωμένη αποθήκευση

Ακούμε ότι το νέο Apple TV 4K θα προσφέρει δύο χωρητικότητες αποθήκευσης: 64 GB και 128 GB.

Καλύτερη ένταξη του Siri

Ωστόσο, το Apple TV 4ης γενιάς και το Apple TV 4K υποστηρίζουν ήδη το Siri, χρησιμοποιώντας τον βοηθό φωνής για αναζήτηση ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Οι ειδικοί λένε ότι το Apple TV 6 μπορεί να ενσωματώνει περισσότερες λειτουργίες Siri. Το έξυπνο ηχείο Apple HomePod μπορεί να δώσει μια ματιά για το πώς η επόμενη γενιά του Apple TV θα χρησιμοποιούσε το Siri. Αντί να μιλάτε απευθείας στο τηλεχειριστήριο για να χρησιμοποιήσετε το Siri, ίσως μπορείτε να μιλήσετε δυνατά και να έχετε το αποκωδικοποιητή να σας ακούσει και να σας απαντήσει.

Αναθεωρημένο τηλεχειριστήριο

Το τηλεχειριστήριο Siri της Apple TV είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα χαρακτηριστικά της συσκευής. Πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν ολισθηρό, δύσκολο να το καταλάβεις και πολύ μικρό. Το επόμενο Apple TV πιθανότατα θα περιλαμβάνει ένα αναθεωρημένο και αναβαθμισμένο τηλεχειριστήριο. Ορισμένες αναφορές λένε ότι θα έχει τη δυνατότητα «εύρεση του τηλεχειριστηρίου μου» για να εντοπίσει το τηλεχειριστήριο όταν χαθεί κάπου στο σπίτι. Οι τροποποιήσεις στον παράγοντα μορφής του είναι πιθανές. Άλλες ενδιαφέρουσες φήμες για το τηλεχειριστήριο περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID για την εξουσιοδότηση αγορών, τη σύνδεση σε λογαριασμούς και τη συνολική ασφάλεια.

Ταχύτερη απόδοση

Το Apple TV 4K είναι απίστευτο όσον αφορά την απόδοση, είτε κάνετε streaming βίντεο είτε παίζετε παιχνίδια. Η Apple έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο στην απόδοση των επεξεργαστών της σειράς Α που χρησιμοποιούνται στο iPhone και το iPad από την κυκλοφορία της τελευταίας Apple TV. Αναμένουμε ότι το Apple TV 6 θα επωφεληθεί από νέες και βελτιωμένες μάρκες για να βελτιώσει το παιχνίδι Apple Arcade. Τον Μάιο του 2020, ο τεχνικός αναλυτής Jon Prosser έγραψε στο Twitter, «Νέο Apple TV 4K με A12X – 64 GB / 128 GB έτοιμο για αποστολή. Κωδικός όνομα: Neptune T1125.» Ενώ οι αναφορές χρονομέτρησης δείχνουν τώρα μια κυκλοφορία του 2021, εάν το Prosser έχει δίκιο για τον ταχύτερο A12 βιονικό ή καλύτερο επεξεργαστή, εξετάζουμε έναν πιο ισχυρό Apple TV. Αρκετές φήμες λένε ότι το νέο Apple TV θα έχει ένα τσιπ A14, το οποίο χρησιμοποιείται στη νεότερη σειρά iPhone 12. Ένας ταχύτερος επεξεργαστής θα είναι χρήσιμος με παιχνίδια, επιτρέποντας στο Apple TV να προσφέρει απόδοση που μπορεί να ανταγωνιστεί ειδικές κονσόλες παιχνιδιών. Θα ήταν επίσης βολικό με την απόδοση της Apple Arcade.

Περισσότερος χώρος αποθήκευσης

Αν και δεν αποτελεί σημαντική αναβάθμιση, οι αυξήσεις χωρητικότητας αποθήκευσης είναι κοινές με τις νέες γενιές προϊόντων Apple. Το Apple TV 4K προσφέρει 32 GB και 64 GB αποθηκευτικού χώρου, που είναι το ίδιο με τις προηγούμενες γενιές. Καθώς τα παιχνίδια και οι εφαρμογές χρησιμοποιούν περισσότερο χώρο αποθήκευσης, ωστόσο, περιμένουμε από το Apple TV 6 να προσφέρει κάτι σαν 64 GB και 128 GB (ή περισσότερα) αποθηκευτικού χώρου.

Υπηρεσία ροής βίντεο Apple

Η υπηρεσία ροής βίντεο της Apple δεν θα είναι αποκλειστική για το Apple TV 6ης γενιάς. Ωστόσο, θα είναι ένα μεγάλο σημείο πώλησης για τη συσκευή. Καθώς η Apple επικεντρώνεται όλο και περισσότερο στην πώληση υπηρεσιών και όχι μόνο υλικού, η μηνιαία προσφορά βίντεο συνεχούς ροής που βασίζεται σε συνδρομές θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο στρατηγικό στοιχείο.

Αναγνωριστικό προσώπου

Ορισμένες φήμες υποδηλώνουν ότι η Apple θα μπορούσε να φέρει την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου Face ID στην Apple TV. Θα χρησιμοποιηθεί για ξεκλείδωμα της συσκευής, εξουσιοδότηση αγορών, φόρτωση εξατομικευμένων ρυθμίσεων και πολλά άλλα. Αυτή η φήμη είναι απίθανη, καθώς θα απαιτούσε την προσθήκη κάμερας στο υλικό της Apple TV και αυτό δεν θα λειτουργούσε με μικρότερους παράγοντες μορφής.

Πλησιάζει το τέλος της Apple TV;

Ίσως να μην υπάρχει καθόλου «νέο» Apple TV. Η Apple έκανε μεγάλη είδηση ​​στις αρχές του 2019, όταν ανακοίνωσε μια σειρά συμφωνιών για την ενσωμάτωση των iTunes, AirPlay 2, HomeKit και άλλων βασικών τεχνολογιών σε τηλεοράσεις κατασκευασμένες από Samsung, LG, Sony και άλλες. Ενώ αυτό θεωρήθηκε ως ένα βήμα προς την έναρξη μιας υπηρεσίας ροής βίντεο, θα μπορούσε επίσης να είναι το πρώτο βήμα προς την κατάρρευση της Apple TV; Σε τελική ανάλυση, εάν μπορείτε να ενσωματώσετε όλες τις τεχνολογίες βίντεο της Apple στην τηλεόρασή σας, γιατί να αγοράσετε το υλικό; Φαίνεται απίθανο η Apple να κάνει μια τόσο ριζοσπαστική κίνηση αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είναι αδύνατο. Είστε έτοιμοι να αγοράσετε ένα Apple TV τώρα; Αποκτήστε την ουσία για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε διαβάζοντας τι να αγοράσετε όταν αγοράζετε ένα Apple TV.