Saltar al contenido

Cheats Codes και συμβουλές για το «Mercenaries 2: World in Flames» των PS2

25 de mayo de 2021

Οι ακόλουθοι κωδικοί εξαπάτησης είναι διαθέσιμοι για Mercenaries 2: World in Flames, ένα βιντεοπαιχνίδι shooter δράσης-περιπέτειας, τρίτου προσώπου που εκδόθηκε από την Electronic Arts και αναπτύχθηκε από την Pandemic Studios. Οι ακόλουθοι κωδικοί εξαπάτησης είναι για την κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών PlayStation 2 και πρέπει να εισαχθούν στο Μενού Faction, μετά το πάτημα Επιλέγω. Θα ακούσετε έναν ήχο που θα επιβεβαιώνει ότι έχετε εισαγάγει τον σωστό κωδικό.

Κωδικοί εξαπάτησης

1.000.000 $ – Δεξιά, Κάτω, Αριστερά, Πάνω, Πάνω, Αριστερά, Κάτω, Δεξιά

Πλήρης κωδικός εξαπάτησης καυσίμου – Δεξιά, Κάτω, Αριστερά, Πάνω, Δεξιά, Κάτω, Αριστερά, Πάνω

Άπειρος κωδικός εξαπάτησης πυρομαχικών Δεξιά, αριστερά, δεξιά, δεξιά, αριστερά, δεξιά, αριστερά, αριστερά

Απεριόριστος κωδικός HealthCheat Πάνω, Κάτω, Πάνω, Κάτω, Αριστερά, Δεξιά, Αριστερά, Δεξιά

Επαναφέρετε όλα τα Factions στον ουδέτερο κωδικό εξαπάτησης Πάνω, Πάνω, Πάνω, Κάτω, Κάτω, Δεξιά, Αριστερά

Πρόσθετες συμβουλές και συμβουλές

Μετρητά από Hostiles – Οι εχθρικές (και φιλικές μονάδες) συνήθως ρίχνουν όπλα και μετρητά όταν τα σκοτώνεις.

Ο συρόμενος καναπές – Εάν χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ζουμ ενώ σπριντ το Merc θα μετακινηθεί σε μια σκύψιμη θέση.

Melee Bash όταν χρειάζεται – Εάν υπάρχει όχημα, συντρίμμια ή κάποιο άλλο ενοχλητικό αντικείμενο που εμποδίζει τη διαδρομή σας, μπορείτε να το χτυπήσετε έξω από το δρόμο!

Περισσότερα Cashola – Οι άνθρωποι ρίχνουν συχνά όπλα, πυρομαχικά και χρήματα όταν πεθαίνουν.

Μικρές δεξαμενές καυσίμων – Όταν καταστρέφονται, τα οχήματα αφήνουν συχνά δεξαμενές καυσίμων! Μπορείτε να ανακτήσετε αυτές τις δεξαμενές για να αποκτήσετε γρήγορα μικρές ποσότητες καυσίμου.

Παίξτε το ασφαλές, μερικές φορές – Χρησιμοποιήστε τα κιάλια σας για να εντοπίσετε τις μάχες μάχης και να αποκαλύψετε τις ταυτότητες των μονάδων από απόσταση.

Αυτό δεν είναι το Forza – Εάν οδηγείτε ένα γρήγορο όχημα και πρέπει να γλιστρήσετε γρήγορα σε μια στροφή, χρησιμοποιήστε το χειρόφρενο.

Είπα Recruit, και Move Out – Η πρόσληψη πιλότου ελικοπτέρου θα σας επιτρέψει να ταξιδέψετε γρήγορα σε προορισμούς που βρίσκετε (και ασφαλείς από εχθρούς) στον κόσμο.

Κωδώνισμα! Η παράδοση είναι εδώ – Εάν προσθέσετε έναν πιλότο ελικοπτέρου στο PMC σας, θα είστε σε θέση να παραδώσετε προμήθειες και οχήματα σε εσάς στο πεδίο.

Σφίξτε τα στεγνά! – Η ύπαρξη πιλότου ελικοπτέρου στο PMC θα σας επιτρέψει να εξαγάγετε καύσιμα, πυρομαχικά και μεγάλες δέσμες μετρητών από τον κόσμο. Ωστόσο, εάν αυτά τα αντικείμενα ανήκουν σε μια φατρία, βεβαιωθείτε ότι δεν σας βλέπουν να το κάνετε!

Βάλτε ένα ακρωτήριο – Εάν μπείτε στο όχημα μιας φατρίας και κανείς δεν σας βλέπει να το κάνετε, θα μεταμφιεσθείτε ως μέλος αυτής της φατρίας! Αλλά, μην ξεχνάτε ότι αν μείνετε αρκετά κοντά στην παρουσία τους, η φατρία θα ανακαλύψει ποιος είστε πραγματικά!

Διορθώστε αυτό το χάλια – Η προσθήκη ενός μηχανικού στο PMC σας θα σας επιτρέψει να ξεκλειδώσετε και να αγοράσετε ειδικά οχήματα απευθείας από το PMC. Ορισμένα από αυτά τα οχήματα διαθέτουν επιθετικές επιλογές διαθέσιμες μόνο μέσω του μηχανικού σας.

Σπάστε το φράγμα ήχου – Η πρόσληψη ενός πιλότου τζετ θα σας επιτρέψει να πέσετε σε πολλές αεροπορικές επιθέσεις όποτε θέλετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διατηρήσει το απόθεμά σας γεμάτο απεργίες, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε την αεροπορική υποστήριξη όσο το δυνατόν περισσότερο στο πεδίο.

Δεν λειτουργούν όλα … – Τα πυρομαχικά αεροπορικών μπορούν να αγοραστούν από επαφές με φατρίες. Περισσότερες προειδοποιήσεις θα είναι διαθέσιμες από τις επαφές σας καθώς ολοκληρώνετε περισσότερες εργασίες για αυτές.

Ανταλλάξτε τον, για μετρητά – Οι στόχοι υψηλής αξίας (HVT) είναι bounties διαθέσιμα από κάθε ομάδα. Κάθε HVT αξίζει το διπλάσιο των χρημάτων αν τα τραβήξετε ζωντανά.

Συμβάνατε Τι; – Κάθε φατρία έχει δουλειά διαθέσιμη για εσάς με τη μορφή συμβάσεων και γενναιοδωριών. Οι συμβάσεις καθίστανται διαθέσιμες με την πάροδο του χρόνου, ενώ τα bounties είναι μια μόνιμη λίστα στόχων που μπορείτε να ολοκληρώσετε όποτε θέλετε.

Feed Me, Seymore … – Λείπει το καύσιμο; Αγοράστε επιπλέον χωρητικότητα καυσίμου από τις επαφές σας με τα φατρία. Ο καθένας έχει συνήθως μερικά που θα πουλήσουν καθώς ολοκληρώνετε περισσότερη δουλειά για αυτούς.

Jumpin ‘Jack Flash – Θέλετε να μετακινηθείτε πιο γρήγορα στον κόσμο; Αναλάβετε τα φυλάκια για κάθε φατρία και θα σας επιτρέψουν να μεταβείτε στη νεοαποκτηθείσα εγκατάσταση τους… υπό την προϋπόθεση ότι είστε σε καλές συνθήκες.

Η ζωή είναι πολύ σύντομη, αγαπάς όλους – Η ευχαρίστηση μιας φατρίας έχει οφέλη: οι μονάδες φατριών τους θα πηδήσουν στο όχημά σας εάν κρυφτείτε το κέρατο σας, οι επαφές θα σας πουλήσουν υποστήριξη για φθηνότερες τιμές και σας προσφέρουν περισσότερα συμβόλαια.

Με αγαπάς ακόμη? – Εάν φτάσετε στην κακή πλευρά μιας φατρίας, ένας εύκολος τρόπος για να επιστρέψετε στις καλές τους ευχές είναι να σκοτώσετε μέλη της αντίπαλης φατρίας τους. Η ολοκλήρωση των HVT και των καταστροφών για την παράταξη θα βελτιώσει επίσης τη γνώμη τους για εσάς.

Επιλέξτε το σωστό εργαλείο – Εάν σφυρίζετε ένα όχημα ή μια δομή και δεν παίρνετε μεγάλη ζημιά, μπορεί να χρειαστείτε κάτι πιο ισχυρό: RPG, αντιαρματικά ρουκέτες, C4 και αεροπορικές επιθέσεις σας επιτρέπουν να αυξήσετε τη ζημιά που αντιμετωπίζετε! Θυμηθείτε, όλα μπορούν να καταστραφούν.

Ω !!! 5 βαθμοί! – Η βλάβη των πολιτών θα σας κοστίσει χρήματα! Αν σας ενδιαφέρει να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πραγματοποιήσει έρευνα στην περιοχή για αθώους προτού αρχίσετε να το σπαταλάτε.

Δορυφόρος στο μάτι μου – Καθώς συναντάτε περισσότερες ομάδες και επαφές στο παιχνίδι, η Fiona θα μπορεί να χρησιμοποιεί τα δίκτυά της για να επεκτείνει τη δορυφορική της κάλυψη για τη Βενεζουέλα. Προσπαθήστε να συναντήσετε όσο το δυνατόν περισσότερες φατρίες, ώστε να μπορείτε να ταξιδέψετε σε περισσότερες ενότητες του χάρτη.

Γεια σας, Κολόμπους – Εξερευνήστε τον κόσμο! Υπάρχουν τόνοι γενναιοδωρίας, δέσμες μετρητών, πυρομαχικά αεροπορικής επίθεσης και δεξαμενές καυσίμων εκεί που περιμένουν να συλλεχθούν για χρήση στις επιχειρήσεις σας.

Απορρίψτε το μέχρι τι; – Ένας μηχανικός θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τα ανταλλακτικά που βρίσκετε στον κόσμο για την κατασκευή ειδικών οχημάτων! Προσπαθήστε να βρείτε όσα από αυτά τα μέρη μπορείτε.

ΒΟΗΘΕΙΑ – Εάν παίζετε συνεργάτες, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να αναβιώσετε τον συμπαίκτη σας! Εάν πέσει στη μάχη, περπατήστε σε αυτόν και πατήστε το κουμπί αναβίωσης όταν σας ζητηθεί.

WTH Είναι αυτός!?! – Ο μόνος τρόπος να βρεις τον Solano είναι να δουλέψεις με φατρίες για να πάρεις πληροφορίες σχετικά με το πού βρίσκεται. Συνεργαστείτε με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε για να τον κυνηγήσετε.

Μπορείτε να με ακούσετε τώρα? – Εάν προσπαθείτε να καλέσετε σε μια αεροπορική επίθεση και σας αρνείται, σημειώστε το κόκκινο διαμάντι! Αυτά τα διαμάντια αντιστοιχούν σε SAM και Jamers στον κόσμο που θα σας εμποδίσουν να καλέσετε πολλές αεροπορικές επιθέσεις μέχρι να τα καταστρέψετε.

Αυτόματο πιλότο – Ορισμένες αεροπορικές επιδρομές όπως το πυροβολικό και οι πυραύλοι κρουαζιέρας δεν απαιτούν πιλότο. Αυτά μπορεί να σας φανούν χρήσιμα εάν δεν έχετε ήδη προσλάβει πιλότο ή έχετε χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Κλεπτομανής! – Παρακολουθήστε τα καύσιμα σας! Προετοιμαστείτε πριν βγείτε στη μάχη και εφοδιάστε όσο περισσότερα καύσιμα μπορείτε! Μεγάλες ποσότητες καυσίμων μπορούν να κλαπούν από πολλές ομάδες στο παιχνίδι ή να αποκτηθούν σε μικρές ποσότητες καταστρέφοντας οχήματα.

Η αποτυχία μου – Βεβαιωθείτε ότι έχετε στη διάθεσή σας όσο το δυνατόν περισσότερη υποστήριξη! Μπορείτε να ξεκλειδώσετε και να αγοράσετε υποστήριξη από τις επαφές σας. Τα πυρομαχικά αεροσκαφών είναι επίσης διαθέσιμα για εξαγωγή στον κόσμο.

Σχολείο τους – Θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να κερδίσετε λίγα χρήματα ταυτόχρονα; Όλες οι προσλήψεις σας θα σας προσφέρουν στοιχήματα για να δοκιμάσετε την ικανότητά σας!

Θα είμαι πάντα εδώ για σένα – Εάν έχετε κολλήσει ποτέ σε αυτό που πρέπει να κάνετε στη συνέχεια, επιστρέψτε και μιλήστε με τη Fiona στο PMC. Θα σας δείχνει πάντα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Workin ‘για τον Ντα Μαν – Θυμηθείτε, οι αποστολές που εσείς και η Fiona διεξάγετε για να κυνηγήσετε τον Solano δεν θα σας ανταμείψουν με χρήματα – εργάζεστε μόνοι σας για αυτά!

Ξυλουργική – Χρησιμοποιήστε C4 και ρουκέτες στους τοίχους για να δημιουργήσετε τη δική σας πόρτα!

Μείνε ήρεμος – Κάθε φατρία θα σας προσφέρει δουλειά, αλλά μεγάλο μέρος θα στοχεύει σε μια άλλη φατρία. Αν θέλετε να παραμείνετε στην καλή πλευρά μιας άλλης ομάδας, επιλέξτε τις μάχες σας με σύνεση!

Σταθεροποιητές διάθεσης – Εάν αρχίσετε να πυροβολείτε και να σκοτώνετε μέλη μιας φατρίας, θα προσπαθήσουν να σας αναφέρουν στην έδρα τους. Μια επιτυχημένη έκθεση θα μειώσει την παγκόσμια διάθεση της φατρίας προς το PMC! Αποτρέψτε το να συμβεί πυροβολώντας τη μονάδα που προσπαθεί να αναφέρει!

Εδώ έρχεται το πυροβολικό – Εάν ένα μέλος της φατρίας αναφέρει επιτυχώς ότι διαπράξατε εχθρική πράξη, η φατρία θα στείλει ενισχύσεις για να σας επιτεθεί!

Φίλε, πού είναι το αυτοκίνητό μου – Είναι πάντα καλή ιδέα να μπαίνεις μέσα σε ένα όχημα, ακόμα κι αν είναι άχρηστο! Όλα τα οχήματα θα σας προσφέρουν επιπλέον προστασία από σφαίρες και εκρήξεις.

Κρατήστε την ειρήνη Καλιφόρνια – Η ανάληψη φυλάκων για φατρίες έχει πολλά οφέλη. Νέες επαφές, συμβόλαια, καταστήματα και ζώνες προσγείωσης διατίθενται για τα φυλάκια που τραβάτε! Ωστόσο, αυτά τα οφέλη δεν θα είναι διαθέσιμα σε εσάς εάν εξοργίσετε την παράταξη.

Εκτός των δυνατοτήτων μου – Οι ζώνες καταπάτησης είναι τοποθεσίες στον κόσμο όπου η σχέση σας με μια φατρία δεν έχει σημασία: θα σας πυροβολήσουν στον ιστότοπο εάν βρίσκεστε στην περιοχή. Ο μόνος τρόπος είναι να μεταμφιέσετε ως ένα από τα φατρία χρησιμοποιώντας ένα από τα οχήματά τους.

OnStar και Blackberry – Το σύστημα GPS στο PDA θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε τη συντομότερη δυνατή διαδρομή προς τον προορισμό σας χρησιμοποιώντας το εκτεταμένο οδικό δίκτυο της Βενεζουέλας. Όταν δεν υπάρχει δρόμος στον προορισμό σας, το GPS θα σας οδηγήσει στο πλησιέστερο δυνατό σημείο κοντά στο οδικό δίκτυο.

Ποτέ δεν τελειώνει – Από πυρομαχικά; Χρησιμοποιήστε ένα melee bash σε έναν αντίπαλο εχθρό! Το melee bash μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικό με το να πυροβολείς τους εχθρούς σου με ένα όπλο.

Μελάσες – Εάν κολλήσετε σε ένα μέρος ή κατάσταση που δεν μπορείτε να βγείτε, καλέστε το Medevac από το μενού παύσης. Θα μεταφερθείτε άμεσα σε ασφαλές μέρος για λίγα μετρητά.

Ποιος φοράει το παντελόνι; Εάν δεν θέλετε να εργαστείτε για μια φατρία για να βελτιώσετε τη γνώμη τους για εσάς, ζητήστε από τη Fiona να σας δωροδοκήσει – απλώς να είστε έτοιμοι να διασκεδάσετε με ένα μεγάλο κομμάτι των διαθέσιμων μετρητών σας!

Αγωνίζεσαι ή το σκας – Πλησιάζοντας τον στόχο υψηλής αξίας μιας φατρίας θα τους κάνει να θυμωθούν. Προετοιμαστείτε για έναν αγώνα αν σκοπεύετε να επαληθεύσετε αυτόν τον στόχο!

Σαφή – Πριν καλέσετε έναν ελικόπτερο, βεβαιωθείτε ότι η περιοχή είναι απαλλαγμένη από αντιαεροπορικές άμυνες. Αυτές οι μονάδες θα καταρρίψουν την υποστήριξή σας.

Προειδοποίηση! Κίνδυνος Will Robinson – Μην αφήσετε τους εχθρούς να προκαλέσουν συναγερμούς! Εάν ενεργοποιηθεί συναγερμός, τα κατεχόμενα κτίρια στην περιοχή θα ξυπνήσουν. Αυτά τα κτίρια είναι συχνά κατοικημένα με πυραύλους και ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από την απειλή είναι να καταστρέψει το κτίριο.

Κάτω το σπίτι – Εάν οι εχθροί συνεχίσουν να εμφανίζονται σε ένα κοντινό κτίριο, ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από την απειλή είναι να καταστρέψουμε αυτό το κτίριο. Δοκιμάστε το C4, μια αεροπορική επίθεση ή ένα καλό κέλυφος δεξαμενών!

Θέλετε περισσότερους κωδικούς εξαπάτησης;

Φροντίστε να δείτε το ευρετήριο κωδικών εξαπάτησης για να βρείτε συμβουλές και κωδικούς εξαπάτησης σε όλα τα αγαπημένα σας βιντεοπαιχνίδια.