Saltar al contenido

Cyclemeter GPS Bicycling App για iPhone

22 de abril de 2021

Η εφαρμογή ποδηλασίας Cyclemeter GPS για iOS και Android ακολουθεί διαφορετική προσέγγιση στη χαρτογράφηση, την εκπαίδευση και την καταγραφή. Αντί να εξαρτάται από μια υπηρεσία που βασίζεται σε σύννεφο για να κάνει το μεγαλύτερο μέρος της αποθήκευσης και ανάλυσης δεδομένων, όπως κάνουν οι περισσότερες εφαρμογές, το Cyclemeter σας δίνει όλα όσα χρειάζεστε απευθείας στο smartphone σας.

Καλά μελετημένο και σχεδιασμένο

Πολλοί ποδηλάτες μεταφέρουν τα τηλέφωνά τους σε μεγάλες βόλτες με ποδήλατο. Το Cyclemeter θέτει τη λειτουργικότητα GPS του τηλεφώνου σε λειτουργία με έναν πλήρη κύκλο-υπολογιστή, οθόνη χαρτογράφησης και αρχείο καταγραφής εκπαίδευσης. Η εφαρμογή λειτουργεί επίσης με μια ασύρματη οθόνη καρδιακού ρυθμού συνδεδεμένη με Bluetooth. Το μόνο μειονέκτημα της χρήσης μιας εφαρμογής όπως το Cyclemeter αντί για έναν ειδικό, κύκλωμα-υπολογιστή που είναι τοποθετημένο στο τιμόνι είναι η έλλειψη σχολίων σε πραγματικό χρόνο. Δεν συνιστούμε να τοποθετήσετε ένα smartphone στο τιμόνι λόγω ανησυχιών σχετικά με το νερό, τους κραδασμούς και τη βρωμιά. Έχουμε εξετάσει πολλές άλλες εφαρμογές γυμναστικής και ποδηλασίας, αλλά μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι το Cyclemeter είναι το πιο ολοκληρωμένο και πλήρες χαρακτηριστικό που έχουμε συναντήσει, τουλάχιστον όταν πρόκειται για ποδηλασία. Εκτιμούμε επίσης την προσέγγιση του προγραμματιστή: Γιατί να απαιτείται από το χρήστη να συνδεθεί και να χρησιμοποιήσει ένα βοηθητικό πρόγραμμα χαρτογράφησης και κατάρτισης που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης ιστού, όταν μπορείτε να βάλετε τα πάντα στο τηλέφωνο;

Χαρακτηριστικά και δοκιμές στο δρόμο

Το Cyclemeter σας παρέχει πολλούς τρόπους για να συλλάβετε και να διαχειριστείτε τα δεδομένα σας. Πριν χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, πρέπει να εισαγάγετε δεδομένα ρύθμισης όπως ηλικία, βάρος και φύλο. Αυτές οι λεπτομέρειες βοηθούν την εφαρμογή να προσδιορίσει ακριβή στατιστικά στοιχεία για την καύση θερμίδων. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε διαφορετικά ποδήλατα και πώς θέλετε η εφαρμογή να παρουσιάζει τους χάρτες της, να ορίζει φωνητικά μηνύματα και να καθορίζει τι εμφανίζεται στα γραφήματα δεδομένων. Για να ξεκινήσετε την παρακολούθηση μιας διαδρομής, απλώς αγγίξτε το εικονίδιο «Χρονόμετρο» της εφαρμογής και θα δείτε μια προσαρμόσιμη οθόνη με το όνομα διαδρομής, τη δραστηριότητα και τα πεδία για το χρόνο διαδρομής, την ταχύτητα, την απόσταση, τη μέση ταχύτητα, τα υπόλοιπα μίλια (σύμφωνα με μια επιλεγμένη διαδρομή ), και ταχύτερη ταχύτητα. Αυτή η οθόνη θα ήταν επίσης χρήσιμη ως πηγή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο εάν το τηλέφωνο είναι τοποθετημένο στο τιμόνι. Ένα εικονίδιο «Χάρτης» δείχνει τη διαδρομή σας σε εξέλιξη. Εμφανίζει επίσης την ολοκληρωμένη διαδρομή σας όταν τελειώσετε με μια βόλτα ή έναν αγώνα. Μπορείτε να επιλέξετε προβολή δρόμου, υβριδική ή δορυφορική. Το εικονίδιο «Ιστορικό» σάς παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα στατιστικά στοιχεία για προηγούμενες βόλτες. Στην καρτέλα Ιστορικό, μπορείτε επίσης να έχετε απευθείας πρόσβαση σε συσσωρευμένα δεδομένα καταγραφής εκπαίδευσης ανά ημέρες, εβδομάδες, μήνες και έτη. Το Ιστορικό σάς παρέχει επίσης γρήγορη πρόσβαση σε περιλήψεις δεδομένων διαδρομής.

Cyclemeter Voice Prompts, Sensors, Accessories

Ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει το Cyclemeter είναι η δέσμευση για φωνητικές προτροπές ως βασικό εργαλείο ανατροφοδότησης αναβάτη. Ο προγραμματιστής του Cyclemeter, Abvio, δηλώνει ότι μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας με έως και 25 διαμορφώσιμες ανακοινώσεις, όπως απόσταση, χρόνος, ταχύτητα, υψόμετρο και άλλα. Οι ανακοινώσεις μπορεί να ακουστούν σε χρονικά διαστήματα ή σε απόσταση, ή κατ ‘απαίτηση με το τηλεχειριστήριο του ακουστικού σας. «Μια άλλη ωραία πινελιά, το Cyclemeter σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε ενημερώσεις διαδρομής σε πραγματικό χρόνο με τους λογαριασμούς σας Twitter, Facebook ή email. διαβάστε τις απαντήσεις σας ενώ οδηγείτε ή αγωνίζεστε. Το Cyclemeter σας επιτρέπει επίσης ελεύθερα να εισάγετε και να εξάγετε αρχεία GPS σε μορφές GPX ή KML. Και μπορείτε να κατεβάσετε εκπαιδευτικά αρχεία καταγραφής σε ένα υπολογιστικό φύλλο Excel. Πολλοί ποδηλάτες επιθυμούν να εκπαιδεύονται ή να τρέχουν διατηρώντας τις καρτέλες σχετικά με τον καρδιακό τους ρυθμό. Το Cyclemeter ταιριάζει σε αυτό με οθόνη καρδιακού ρυθμού σε πραγματικό χρόνο, καταγραφή καρδιακού ρυθμού και δυνατότητα ρύθμισης ζωνών καρδιακού ρυθμού με προτροπές ήχου. Το Cyclemeter συνεργάζεται με την ασύρματη οθόνη καρδιακού ρυθμού Blue HR από το Wahoo fitness και συνδέσμους μέσω Bluetooth. Το Wahoo Fitness προσφέρει επίσης αισθητήρα Blue SC Speed ​​και Cadence για παρακολούθηση και καταγραφή ρυθμού πεντάλ.