Saltar al contenido

Digging Deep With Twitch Streamer Krystalogy

11 de julio de 2023

Ξεθάψτε τα μυστικά του σύμπαντος με την Krysta Eason, τον εγκέφαλο πίσω από την Krstyalogy: η μελέτη της Krysta. Με σέλας ουράνιου τόξου και ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο να κοσμεί τα πανό της με θέμα το διάστημα, η μάρκα Krstygalogy είναι εύκολα αναγνωρίσιμη. Λίγο δυνατά και όσο γοητευτικό θα περίμενε κανείς από κάποιον ικανό να αιχμαλωτίσει ένα κοινό, ο Eason δημιουργήθηκε για να είναι ένας influencer.

«Κάπως, με κάποιο τρόπο, δεν ξέρω από πού προέρχονταν, οι άνθρωποι άρχισαν να με παρακολουθούν. Μετά άρχισα να βγάζω χρήματα, κάτι που δεν ήξερα καν ότι ήταν δυνατό», είπε ο Eason σε μια τηλεφωνική συνέντευξη στο Lifewire. «Ήταν μια τρελή εμπειρία στην αρχή, σίγουρα τίποτα δεν πίστευα ότι θα γινόταν δουλειά για μένα. Πραγματικά το έκανα απλώς για διασκέδαση.» Παρά το νεαρό της ηλικίας της, είναι βετεράνος στο παιχνίδι. Για δέκα χρόνια, βρισκόταν στη δίνη της δημιουργίας περιεχομένου, καλλιεργώντας μια πραγματικά κοσμική αυτοκρατορία σε πλατφόρμες. Με περισσότερους από 300.000 κατοίκους, αυτή η αυτοκράτειρα είναι εδώ για να διεκδικήσει τον θρόνο της.

Γρήγορα γεγονότα

  • Ονομα: Krysta Eason
  • Βρίσκεται: Λος Άντζελες, Καλιφόρνια
  • Τυχαία απόλαυση: Φτιαγμένο για αυτό το πράγμα! Σπούδασε δημόσιες σχέσεις στο κολέγιο, όπου έκανε πρακτική άσκηση σε μια εταιρεία μάρκετινγκ και μη κερδοσκοπική οργάνωση που βασίζεται στην ένταξη. Οι δεξιότητες που συγκέντρωσε η Eason κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής της έχουν αποδειχτεί χρήσιμες στην τρέχουσα καριέρα της στο streaming ως μια προσωπικότητα που προσανατολίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Παραθέτω, αναφορά: «Συνέχισε να ψάχνεις έναν μπερδεμένο ουρανό.»

Ενα αστέρι γεννιέται

Ένας φυσικός διασκεδαστής, ο Eason ανατράφηκε σε ένα αστικό-προαστιακό περιβάλλον του DMV. Η παρουσίαση μικρών παραστάσεων για την οικογένειά της γοήτευσε τη νεαρή Eason καθώς της κίνησε το ενδιαφέρον η συνδετική δύναμη της ψυχαγωγίας. Της άρεσε η κάμερα, τα φώτα της δημοσιότητας, η λατρεία. Η εκκολαπτόμενη streamer είχε κι άλλη αγάπη: βιντεοπαιχνίδια — χάρη στον μπαμπά της. Με την καριέρα του στη φιλοξενία να τον κρατά μακριά από το σπίτι, η οικογένεια παρέμεινε συνδεδεμένη από μισό κόσμο μακριά μέσω του παιχνιδιού. Ιδιαίτερα μέσω των σκληρών δρόμων κρουαζιέρας του Grand Theft Auto Online. «Ήταν ένας τρόπος για να μας κρατήσει μαζί και να παίξουμε και να διασκεδάσουμε μαζί. Κάθε βράδυ για εμάς, που θα ήταν πρωί για εκείνον, μπαίναμε στο Διαδίκτυο και διασκεδάζαμε. Ήταν ένα από τα κύρια πράγματα που εδραίωσαν όσο το ενδιαφέρον μου. στα βιντεοπαιχνίδια πηγαίνει», είπε. Ήταν αυτή η γοητεία που θα την οδηγούσε τελικά στη δημιουργία περιεχομένου. Τα βίντεο παιχνιδιών και οι περιγραφές ήταν μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους παρέμεινε συνδεδεμένη με το gaming εκτός των joysticks. Ενδιαφέρομαι πάντα για το στοιχείο αφήγησης παιχνιδιών όπως Grand Theft Auto και The Sims, βρήκε εικονική συντροφικότητα σε δημοφιλείς δημιουργούς όπως το iHasCupquake. Σε λίγο, η νεαρή Eason έφτιαχνε το δικό της περιεχόμενο. The Sims playthroughs και Minecraft Το «Let’s Plays» τη βοήθησε να καλλιεργήσει έναν μικρό αλλά αφοσιωμένο ακόλουθο στο YouTube πριν καν φτάσει τα 17. «Ήταν ένα διασκεδαστικό χόμπι και απλώς μετατράπηκε σε κάτι πολύ περισσότερο από αυτό», γέλασε. «Που ήταν πολύ ωραίο.»

Προσεγγίστε τα αστέρια

Ωστόσο, το YouTube ήταν μόνο η αρχή. Ενώ η διάσημη δημιουργός περιεχομένου εξακολουθεί να απολαμβάνει μεγάλη επιτυχία στα διπλά της κανάλια στο YouTube, Krystalogy και Krystalogy Reacts, ήταν το Twitch που εδραίωσε την κατάστασή της ως καλόπιστης επιρροής. Μετά από ένα διάλειμμα ενός έτους από το κανάλι της στο YouTube, ήθελε να αλλάξει τα προφίλ του κοινού—από τους νεαρούς καταναλωτές που αποτελούν το Minecraft και The Sims ετικέτες σε ένα πιο ώριμο κοινό. «[On Twitch] Μπορείτε να καλλιεργήσετε την κοινότητά σας με μια ωραία χτένα με λεπτά δόντια. ενώ στο YouTube, είσαι έξω στον ωκεανό χωρίς πολλά να κάνεις γι’ αυτό», είπε.[On] YouTube, είναι [defecating] στην πόρτα σου και τρέχουν μακριά, αλλά με το Twitch, είναι [defecating] στην πόρτα σου και απλώς στέκεσαι εκεί. Το Twitch σου δίνει πολύ περισσότερη δύναμη με το ποιος βρέχει στην παρέλασή σου.»

Κρυσταλογία headshot με το λογότυπο twitch

Η Eason άρχισε να βαθμονομεί εκ νέου αυτήν την επωνυμία το 2017, καθώς ξεκίνησε τη ροή. Σε λιγότερο από ένα χρόνο, συνδέθηκε στην πλατφόρμα και μέχρι το 2020 έγινε πλήρης συνεργάτης του Twitch. Σε εκείνο το σημείο, με αρκετούς θαυμαστές, είχε αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο και έκανε την επιλογή να βουτήξει με το κεφάλι στη δημιουργία περιεχομένου. «Τα πράγματα έδειχναν [good] για μένα. Ήμουν οικονομικά σταθερή και είχα ένα πραγματικά εκπληκτικό σύστημα υποστήριξης με την οικογένειά μου, που αν κατέληγα να πέσω στον κώλο μου, είχα κάπου να πάω», είπε σχετικά με την πλήρη απασχόληση. «Και από τότε, έχει πήγαινε υπέροχα!» Από τότε τα πράγματα αναζητούσαν τη streamer. Ζυγκλάροντας πολλές πλατφόρμες με διαφορετικές αλλά συναφείς, το κοινό της επέτρεψε να ανθίσει και να λάβει αναγνώριση από τη βιομηχανία, υπογράφοντας τελικά με τον οργανισμό Esports Gen. G. Πολύχρωμες, θορυβώδεις playthroughs Και ακόμη πιο ζωηρές αντιδράσεις είναι το κύριο επίκεντρο του περιεχομένου της Eason. Το «Easygoing» και «Harious» είναι λέξεις που το κοινό χρησιμοποιεί συχνά για να περιγράψει το στυλ της καθώς θυμάται ότι η ενέργειά της είναι η πιο συναρπαστική πτυχή της. Είναι απόδειξη ότι δεν παίρνετε τον εαυτό σας πολύ στα σοβαρά Και παρά τις αποτυχίες, ακμάζει [and] πιο ευτυχισμένος από ποτέ. «Τι είναι η μάρκα Krstyalogy; Αυτή είναι μια καλή ερώτηση», χαμογέλασε ελαφρά, συλλογιζόμενη το κοινό της. «Η μάρκα είμαι εγώ. Είμαι η επωνυμία.»