Saltar al contenido

Google Pixel 6 (Pixel XE): Ειδήσεις, τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας, προδιαγραφές και φήμες

12 de abril de 2021

Ένας διάδοχος του Google Pixel 5 είναι σίγουρα σε εξέλιξη και θα μπορούσε να ονομαστεί Pixel XE, όπως έχουν προτείνει ορισμένες φήμες. Αυτό θα μπορούσε ακόμη και να είναι ένα νέο όνομα για το Pixel 6 ή μια έκδοση που θα κυκλοφορήσει μαζί με αυτό … αλλά είναι όλα εικασίες αυτήν τη στιγμή, όπως η πιθανότητα κάμερας κάτω από την οθόνη και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ένα μοντέλο XL, Face Unlock , δύο υποδοχές κάρτας SIM και μια πτυσσόμενη έκδοση.

Πότε θα κυκλοφορήσει το Pixel XE;

Το Pixel XE είναι σίγουρα στο σούπερ πρώιμα στάδια φήμης. Η ημερομηνία κυκλοφορίας οποιασδήποτε πραγματικής αξίας δεν είναι ακόμη διαθέσιμη.

Εκτίμηση ημερομηνίας κυκλοφορίας του kalodiozois

Το στοίχημά μας για το πότε θα βγει το Pixel 6 / XE είναι το Σεπτέμβριο του 2021. Από το Pixel 5 έως όλες τις εκδόσεις του Pixel 4, τα προηγούμενα τηλέφωνα της Google ανακοινώθηκαν στις ΗΠΑ μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου, οπότε μια παρόμοια εκτίμηση του 2021 δεν είναι πολύ άγρια . Ίσως να ακούσουμε για πρώτη φορά τον Μάιο στο φετινό Google I / O event.

Φήμες τιμών Pixel XE

Από την εμφάνιση των (πολύ λίγων) πληροφοριών υλικού που έχουμε παρακάτω, αυτό το τηλέφωνο θα μπορούσε να έχει τον ίδιο επεξεργαστή οκταπύρηνου που βρέθηκε στο Pixel 4a 5G $ 499, αν και το ίδιο ισχύει για το Pixel 5 $ 699. μπορεί να κοστίσει. Θα μπορούσε να έχει αναβαθμισμένες κάμερες, μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη μπαταρία ή περισσότερη μνήμη RAM ή χώρο αποθήκευσης για να την τοποθετήσει σε πολύ υψηλότερο σημείο τιμών. Θα μπορούσε επίσης να μειώσει ορισμένα από αυτά τα πράγματα και να διαφημιστεί ως προσιτή συσκευή και να κυκλοφορήσει σε ακόμη πιο λογική τιμή. Όταν ξέρουμε περισσότερα, θα το κάνετε επίσης.

Πληροφορίες προπαραγγελίας

Υποθέτοντας ότι η εικασία της κυκλοφορίας του Σεπτεμβρίου 2021 είναι ακριβής, το Pixel XE θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες τον ίδιο μήνα, πιθανώς την ίδια ημέρα με την επίσημη ανακοίνωση του τηλεφώνου. Συγκριτικά, αυτό είναι το καλύτερο στοίχημα επειδή το Pixel 5 ήταν έτοιμο για προπαραγγελίες τον Σεπτέμβριο του 2020. Αυτό το τηλέφωνο στάλθηκε στους πελάτες των ΗΠΑ τον επόμενο μήνα. μπορεί να δούμε το ίδιο χρονοδιάγραμμα με το 2021 Pixel.

Τα τελευταία νέα σχετικά με το Pixel XE

Μπορείτε να λάβετε περισσότερες ειδήσεις για smartphone από το kalodiozois. Ακολουθούν μερικές από τις τελευταίες φήμες που έχουμε βρει σχετικά με την πιθανότητα ενός νέου Pixel:

Χαρακτηριστικά Pixel XE

Οι περισσότερες δυνατότητες διατηρούνται με ένα νέο τηλέφωνο Pixel και εάν οι διαρροές είναι πραγματικές, θα δούμε μερικές από αυτές με το Pixel XE. Από τα λίγα υποτιθέμενα στιγμιότυπα οθόνης που βρήκαμε, ακολουθούν ορισμένες από τις δυνατότητες αυτού του νέου τηλεφώνου από την Google:

  • NFC
  • Κοντινή κοινή χρήση
  • Android Beam
  • Σύνδεση Chromebook
  • Δύο υποδοχές κάρτας SIM

Προδιαγραφές και υλικό Pixel XE

Το αμερικανικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας D903.618 προτείνει μια εντυπωσιακή αλλαγή στο σχεδιασμό του Pixel: μια κάμερα selfie κάτω από την οθόνη. Το Σχήμα 2 σε αυτό το έγγραφο δείχνει την πίσω όψη με το τμήμα κάμερας επάνω αριστερά, όπως είχαμε συνηθίσει, αλλά το Σχήμα 3 δεν δείχνει φακό οποιουδήποτε είδους, υποδηλώνοντας ότι είναι κάτω από την οθόνη. Θα μπορούσε να είναι αυτό που βλέπουμε στο Pixel XE ή στο Pixel 6; Σίγουρος. Δεν θα ξέρουμε χωρίς αμφιβολία έως ότου αποκαλυφθούν επίσημα στοιχεία από την Google, αλλά δεδομένου ότι η Qualcomm παρουσίασε την ίδια τεχνολογία στο CES 2021, φαίνεται ότι αυτό θα γίνει πραγματικότητα.

Μια άλλη φήμη που έχουμε δει πρόσφατα είναι ότι το νέο Pixel θα είναι πραγματικά ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Google δημοσίευσε δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας τον Ιανουάριο του 2021 (εδώ και εδώ) για μια αναδιπλούμενη συσκευή και ότι η Samsung αναπτύσσει πτυσσόμενα πάνελ OLED για την Google.

Δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για τηλέφωνο (αυτό το Pixel ή μελλοντικό) ή κάτι εντελώς διαφορετικό όπως ένας ηλεκτρονικός αναγνώστης – οι εικόνες δεν δείχνουν μια κάμερα όπως τα περισσότερα σχέδια (αν και θα μπορούσε να είναι κάτω από την οθόνη) – αλλά μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα το παρακολουθούμε στενά.

Απεικόνιση μιας πτυσσόμενης συσκευής από το Google

Αναδιπλούμενη εικόνα συσκευής από το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας US20210018961 της Google.

Είναι πολύ νωρίς για οποιεσδήποτε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τις νέες προδιαγραφές του Pixel, αλλά έχουμε βρει μερικά στιγμιότυπα οθόνης που ισχυρίζονται ότι ανήκουν στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου. Μπορείτε να δείτε εδώ ότι το μοντέλο λέει ότι πρόκειται για μια συσκευή που ονομάζεται Google Pixel XE που εκτελεί το Android 11 με CPU 8 πυρήνων και δύο υποδοχές SIM:

Μια άλλη συμβουλή από το Slashleaks δείχνει τις προτιμήσεις σύνδεσης (NFC, Cast, Bluetooth κ.λπ.). Κάτι άλλο που πρέπει να σημειωθεί από αυτές τις πρώτες φωτογραφίες (και μια αντίφαση με τα σχέδια διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας παραπάνω) είναι ότι ο φακός της κάμερας βρίσκεται στο κέντρο αντί για τη γωνία όπως άλλα Pixels. Αυτή η σχεδίαση ταιριάζει με την πιο πρόσφατη υπόθεση σχετικά με την κάμερα από το APK 9to5Google APK.

Εικόνα του φακού κάμερας Pixel XE στο κέντρο της άνω άκρης

Slashleaks
Είναι πιθανό αυτό να επιτρέπει ένα διαφορετικό είδος υλικού κάμερας, ή ίσως είναι απλώς μια αλλαγή θέσης για να δείξει ότι είναι διαφορετικό από άλλα Pixels. Ανεξάρτητα, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να συναγάγουμε τίποτα. Κυκλοφορούν επίσης φήμες για μια έκδοση XL. Αυτό βγαίνει από ένα Εσωτερική ματιά στην προεπισκόπηση προγραμματιστή Android 12 που φαίνεται να προτείνει μεγαλύτερα μενού στην οθόνη, κάτι που θα θέλατε σε μια μεγαλύτερη οθόνη. Η ίδια επιθεώρηση δείχνει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και το Face Unlock. Μια πρόσφατη αναφορά από το 9to5Google αναφέρει ότι το Pixel 6 θα τροφοδοτείται από το δικό του τσιπ της Google.