Saltar al contenido

Halo: Combat Evolved Cheats και συμβουλές για Xbox

1 de abril de 2021

Halo: Combat Evolved είναι η πρώτη καταχώρηση στο κορυφαίο franchise βιντεοπαιχνιδιών της Microsoft. Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές και απατεώνες Φωτοστέφανος στο αρχικό Xbox για να καταργήσετε τους εχθρούς σας και να ξεκλειδώσετε το μυστικό τέλος. Αυτά τα απατεώνες είναι για την έκδοση Xbox. Υπάρχουν επιπλέον απατεώνες για Halo: Combat Evolved σε υπολογιστή.

Πώς να ξεκλειδώσετε το μυστικό τέλος στο Halo

Κερδίστε το τελικό επίπεδο της λειτουργίας καμπάνιας στη ρύθμιση Legendary δυσκολία για να δείτε ένα εναλλακτικό τέλος.

Πώς να φορτώσετε πιο γρήγορα

Αφού πατήσετε Χ για επαναφόρτωση, πατήστε σι για να εκτελέσετε μια επίθεση απόστασης και να επιταχύνετε την επαναφόρτωση της κίνησης. Αυτό το τέχνασμα δεν λειτουργεί με ορισμένα όπλα όπως το κυνηγετικό όπλο.

Πώς να εκτελέσετε Instant Kills στο Halo: Combat Evolved

Αν δεν έχετε τα πυρομαχικά, κρυφτείτε τους αντιπάλους σας και χτυπήστε τους από πίσω με μια επίθεση γοητείας για μια άμεση δολοφονία. Το να πλησιάζετε σε οποιονδήποτε εχθρό σας θέτει σε μεγαλύτερο κίνδυνο να πυροβολήσετε, οπότε δοκιμάστε αυτό το κόλπο μόνο εάν είστε βέβαιοι ότι δεν γνωρίζουν την παρουσία σας.

Πώς να κερδίσετε τη λειτουργία Co-op

Όταν παίζετε με έναν συνεργάτη, ένας παίκτης πρέπει να επικεντρωθεί στην πάλη ενώ ο άλλος στέκεται πίσω και κρατάει τα καλύτερα αντικείμενα και όπλα σας. Με αυτόν τον τρόπο, εάν ένας συνεργάτης πεθάνει, θα έχετε ακόμα ένα εφοδιασμένο απόθεμα. Αφού καθαρίσετε ένα δωμάτιο γεμάτο εχθρούς, μπορείτε να αναδιανείμετε τους πόρους σας.

Πώς να αποκτήσετε άμεση πλήρη ζωή σε πολλούς παίκτες

Εάν πρόκειται να χάσετε όλη την υγεία σας ενώ παίζετε σε λειτουργία co-op, ζητήστε από τον σύντροφό σας να σας χτυπήσει στο πίσω μέρος για μια άμεση δολοφονία και θα απαντήσετε με πλήρη ζωή. Μπορείτε επίσης να ανατινάξετε τον εαυτό σας με μια χειροβομβίδα για να αναζωογονηθείτε με πλήρη ζωή, αλλά τα όπλα σας θα σταλούν πετώντας στην έκρηξη, οπότε θα πρέπει να τα θυμάστε.

Προτεινόμενα όπλα για μάχες πολλών παικτών

Οι καλύτεροι συνδυασμοί όπλων για πολλούς παίκτες είναι ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή και ένα κυνηγετικό όπλο. Ο ελεύθερος σκοπευτής μπορεί να απομακρύνει εχθρούς από απόσταση, ενώ το όπλο είναι ιδανικό για επιθέσεις από απόσταση.

Πώς να νικήσετε γρήγορα τις Διαθήκες

Όταν βλέπετε ένα πλοίο γεμάτο Διαθήκες, ρίξτε μια χειροβομβίδα στην πόρτα καθώς ανοίγει για να σκοτώσει ένα σωρό από αυτά ταυτόχρονα. Εάν δείτε μια ορδία των Διαθηκών να στέκεται γύρω, προσπαθήστε να γλιστρήσετε πάνω τους και να ρίξετε μια χειροβομβίδα. Εάν μπορείτε να πάρετε μια χειροβομβίδα πλάσματος για να κολλήσετε σε ένα Grunt, ο αλλοδαπός θα τρέξει πίσω από τους συντρόφους του και θα τους ανατινάξει ταυτόχρονα.

Πώς να καταπολεμήσετε την πλημμύρα

Φωτίστε τον φακό σας σε άτομα και εξωγήινους που έχουν μολυνθεί από τον Κατακλυσμό για να τους σταματήσετε στα ίχνη τους. Μπορούν ακόμα να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους και θα αρχίσουν να τρέχουν ξανά αν φορτώσετε ξανά, οπότε σκοτώστε τα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Μην ενοχλείτε με τουφέκια ελεύθερου σκοπευτή καθώς οι σφαίρες σας θα περάσουν κατευθείαν από αυτά. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιήστε το κυνηγετικό όπλο για ένα σκοτώσιμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τουφέκι επί του μικρότερου Crawling Flood, αλλά διατηρήστε το πυροβόλο όπλο και τα πυρομαχικά σας για τα μεγαλύτερα.

Πώς να νικήσετε τα Flugs

Χρησιμοποιήστε το κυνηγετικό όπλο για να βγάλετε ομάδες μωρών Flugs προτού να αποκτήσουν κάποιον. Το κυνηγετικό όπλο είναι επίσης η καλύτερη επιλογή για τη δολοφονία των κατοίκων Flugs, αλλά είναι καλύτερο να τα καταστρέψεις πριν φτάσουν σε αυτό το σημείο.

Πώς να σκοτώσετε τον ύπνο γρυλίσματα

Ξεκινήστε τον ύπνο Grunts ένα προς ένα κάνοντας κρυφά πίσω τους και εκτελώντας μια επίθεση με γόνατα για μια άμεση δολοφονία. Εφόσον δεν πυροβολείτε το όπλο σας, οι άλλοι κοντινοί Γκρινιάδες θα συνεχίσουν να κοιμούνται.

Πώς να τρυπήσετε την πανοπλία των κυνηγών

Τραβήξτε τα πορτοκαλί σημεία στις πλάτες των Κυνηγών για να τρυπήσετε την πανοπλία τους. Το τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς μπορείτε να μεγεθύνετε τον στόχο σας, αλλά όπλο θα το κάνει. Όταν παίζετε με έναν συνεργάτη, ζητήστε από έναν παίκτη να αποσπάσει τον Hunter ενώ ο άλλος γλιστρά πίσω του για να επιτεθεί. Εάν αντιμετωπίζετε έναν Hunter με το κεφάλι, πυροβολήστε τους στο κεφάλι με πιστόλι ή όπλο για να τους χτυπήσετε πίσω και να εκθέσετε τους λαιμούς τους. Τραβήξτε για το λαιμό για μια άμεση δολοφονία. Μπορείτε επίσης να νικήσετε τους Κυνηγούς χρησιμοποιώντας χειροβομβίδες πλάσματος. Αφού κολλήσει η χειροβομβίδα στην πανοπλία τους, τρέξτε προς την αντίθετη κατεύθυνση με ένα σχέδιο ζιγκ-ζαγκ, ώστε να μην πιάσετε την έκρηξη.

Πώς να νικήσετε τα τσακάλια

Καταστρέψτε την ασπίδα του Jackal με ένα όπλο φωτονίων για να τους κάνετε ευάλωτους. Εάν έχετε ελεύθερο σκοπευτή, πυροβολήστε τις μικρές εγκοπές στην ασπίδα από μακριά.

Πώς να βρείτε κρυμμένες ασπίδες στον πυλώνα του φθινοπώρου

Στον πρώτο πυλώνα του επιπέδου του Φθινοπώρου, σκοτώστε τις Διαθήκες και πηγαίνετε στα κενά μπλοκ αέρα από τα οποία βγήκαν για να βρείτε δύο επιπλέον ασπίδες.

Halo Easter Egg: Μουσική από τον Μύθο

Υπάρχει ένα Πασχαλινό αυγό κρυμμένο κοντά στο τέλος του επιπέδου 5 (Assault On The Control Room). Οδηγήστε ένα Banshee μέχρι το Κέντρο Ελέγχου και προσγειωθείτε στο κεντρικό περβάζι μπροστά από την πόρτα και μετά περπατήστε στη δεξιά άκρη της προεξοχής. Ακόμα για λίγο για να ακούσετε μουσική από το παιχνίδι του υπολογιστή Μύθος.