Saltar al contenido

HML; Τι σημαίνει ακόμη και αυτό;

14 de abril de 2021

Το HML μπορεί να σημαίνει δύο πολύ διαφορετικές φράσεις:

  1. Πατήστε τη γραμμή μου
  2. Μισώ τη ζωή μου

Μπορεί να είναι όμορφο δύσκολο να αποκωδικοποιήσετε ένα μήνυμα όταν δεν είστε βέβαιοι ποιο ακρωνύμιο χρησιμοποιείται, το οποίο μπορεί να είναι κοινό με τα αργκό αρκτικόλεξα – όπως το BML. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τι πραγματικά σημαίνει κάθε ερμηνεία και πώς να πείτε ποια χρησιμοποιείται σε πραγματική συνομιλία με κείμενο ή σε διαδικτυακό σχόλιο.

Πατήστε τη γραμμή μου

Το «Hit my line» είναι μια φράση που μεταφράζεται σε «call me» ή «text me». Η χρήση της λέξης «χτύπημα» σημαίνει βασικά την ίδια με «κλήση» ή «κείμενο», ενώ η λέξη «γραμμή» αναφέρεται στον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου. Το HML ως «hit my line» είναι χρήσιμο όταν θέλετε να ζητήσετε από κάποιον να έρθει σε επαφή μαζί σας. Είναι ένας δροσερός και απλός τρόπος για να ενημερώσετε κάποιον ότι θα περιμένετε την κλήση ή το γραπτό μήνυμα.

Παραδείγματα HML ως «Hit My Line»

«Hml όποτε τελειώσεις τις σπουδές.»

«Γεια σου, δωρεάν rn; Hml όταν έχετε χρόνο να μιλήσετε …»

«Είπα στον Τζόνι να κάνω hml αύριο, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τις λεπτομέρειες για την επόμενη εβδομάδα.

Μισώ τη ζωή μου

«Το μίσος μου στη ζωή» είναι μια έκφραση που είναι αρκετά αυτονόητη. Οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν συνήθως για να υπερβάλλουν τα αρνητικά τους συναισθήματα όταν ένα ατυχές ή ανεπιθύμητο συμβάν τους επηρεάζει με κάποιο τρόπο. Το HML ως «μισώ τη ζωή μου» είναι το αντίθετο του LML (αγαπώ τη ζωή μου). Ακόμα κι αν δεν μισείτε πραγματικά τα πάντα για τη ζωή σας αυτή τη στιγμή, το να λέτε «μισώ τη ζωή μου» μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να εκτοξεύσετε λίγο ατμό όταν έχετε την επιθυμία να επικοινωνήσετε τις αρνητικές εμπειρίες και τα συναισθήματά σας με άλλους στο διαδίκτυο ή μέσω κειμένου . Με αυτόν τον τρόπο, είναι παρόμοιο με το FML (που σημαίνει «$ *% &! My life»).

Παραδείγματα HML ως «Hate My Life»

«Το αυτοκίνητο έπεσε στο δρόμο για τη συνέντευξη εργασίας μου. HML.»

«Κλήθηκα για κριτική επιτροπή όταν έπρεπε να είμαι σε διακοπές !!!

«Σκέφτηκα απλώς για το πόσο κάνω hml όταν ένα πουλί ξαφνικά έριξε στο κεφάλι μου.»

Πώς να πει πότε κάποιος σημαίνει «Hit My Line» ή «Hate My Life»

Το «Hit my line» και το «μισώ τη ζωή μου» έχουν εντελώς διαφορετικές έννοιες, επομένως είναι σημαντικό να προσδιορίσετε το σωστό όταν το βλέπετε σε μια ενημέρωση κατάστασης, σχόλιο ή μήνυμα Ακολουθούν μερικές ερωτήσεις που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας όταν βλέπετε το HML στο φυσικό περιβάλλον, αλλά δεν είστε σίγουροι ποια ερμηνεία χρησιμοποιείται.

  • Ζητούν ένα αίτημα, μια γνώμη ή περισσότερες πληροφορίες; Να θυμάστε ότι το «hit my line» είναι μια απαίτηση για δράση. Εάν το άτομο που λέει HML ακούγεται σαν να θέλει εσείς (ή κάποιος άλλος) να κάνετε κάποιο είδος δράσης που μπορεί να περιλαμβάνει την κλήση ή την αποστολή μηνυμάτων, τότε πιθανώς εννοούν «χτυπήστε τη γραμμή μου» και όχι «μισώ τη ζωή μου».
  • Μιλούν για μια παρούσα ή μελλοντική κατάσταση; Επειδή το «hit my line» χρησιμοποιείται συνήθως ως αίτημα ή ζήτημα για πληροφορίες, είναι λογικό να χρησιμοποιείται σε ένα παρόν ή μελλοντικό πλαίσιο. Για παράδειγμα, εάν κάποιος ζητά πληροφορίες που χρειάζονται τώρα, αύριο, την επόμενη εβδομάδα ή κάποιο άλλο σημείο στο μέλλον, μπορεί να εξηγήσει τι είναι αυτό που χρειάζονται ή γιατί μπορεί να το χρειάζονται, ενώ σας δίνουν οδηγίες σε εσάς ή σε άλλους να «χτυπήσουν τη γραμμή μου» «
  • Εξηγούν ένα αρνητικό γεγονός που βίωσαν; Εάν κάποιος προσθέσει HML σε ένα μήνυμα ή σχόλιο που περιλαμβάνει την περιγραφή ενός συμβάντος ή εμπειρίας που θα ήταν δυσάρεστη ή ανεπιθύμητη, πιθανότατα προσπαθούν να εκφράσουν το γεγονός ότι δεν εγκρίνουν αυτό που συνέβη. Σε αυτήν την περίπτωση, το «μισώ τη ζωή μου» έχει νόημα από το «χτύπησε τη γραμμή μου».
  • Νιώθετε αρνητικά συναισθήματα στο μήνυμά τους; Μια αρνητική εμπειρία ή γεγονός δεν χρειάζεται απαραίτητα να περιγραφεί για το HML ως «μισώ τη ζωή μου» για να χρησιμοποιηθεί με τρόπο που έχει νόημα. Τα αρνητικά συναισθήματα είναι αυτό που πραγματικά έχει σημασία, οπότε αν κάποιος επικεντρωθεί στην επικοινωνία πόσο αναστατωμένος, θυμωμένος, απογοητευμένος, λυπημένος, απογοητευμένος, αγχωμένος, ανήσυχος ή ανήσυχος ενώ προσθέτει HML στο μήνυμά του, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να λένε «μισώ μου ΖΩΗ.»