Saltar al contenido

Pokemon Κόκκινο, Μπλε και Κίτρινο: Πώς να αποκτήσετε όλα τα HM

27 de mayo de 2021

Σε αυτό το άρθρο

Με την εκ νέου κυκλοφορία του «Pokemon Red, Blue and Yellow» στο Nintendo eShop, βλέπουμε πραγματικά ποιος έπαιξε τα παιχνίδια πίσω στο ντεμπούτο τους και ποιος δεν το έκανε. Έτσι λέτε με ποιον θέλετε να είστε φίλοι, (απλά αστειεύεστε!). Ωστόσο, υπάρχουν στοιχεία που οι νέοι παίκτες μπορεί να μην καταλαβαίνουν ή να χρειάζονται βοήθεια.

Αμαζόνα

Κρυφές κινήσεις

Τα HM είναι ειδικές κρυφές κινήσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκτός μάχης για να λύσετε τα διάφορα παζλ που θα βρείτε διάσπαρτα σε όλο το «Pokemon Red and Blue». Είναι πολύ απλό να βρεθούν και να χρησιμοποιηθούν (σε αντίθεση με το πιάσιμο του Mew) και είναι συνήθως εύκολο να καταλάβεις πού πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις εν λόγω κινήσεις, αλλά αν είναι το πρώτο σου παιχνίδι που μπορείς να παλεύεις

HM01 – Κόψτε

Αυτό είναι ένα από τα ευκολότερα HM που μπορείτε να βρείτε. Θα πρέπει να έχετε εισάγει το SS Anne, για το οποίο χρειάζεστε ένα εισιτήριο SS. Θα το καταφέρετε βοηθώντας τον Bill κατά τη διάρκεια του ατυχή ατυχήματος τηλεμεταφοράς του που τον μετατρέπει σε Pokemon. Θα πρέπει να κατευθυνθείτε στο Vermilion City για να επιβιβαστείτε στο SS Anne και να πολεμήσετε τον αντίπαλό σας. Μόλις πολεμήσετε και νικήσετε τον αντίπαλό σας, μπορείτε να μπείτε στα καταλύματα του καπετάνιου. Θα βρείτε έναν ηλικιωμένο άντρα εκεί που είναι ναυτία. Εάν του δώσετε ένα backrub, θα ανταμειφθείτε με το HM01, το οποίο είναι το Cut. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέσα και έξω από τη μάχη, είτε ως ισχυρή επίθεση είτε για να κόψετε τους θάμνους στο δρόμο σας εδώ και εκεί καθ ‘όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι απόλυτη ανάγκη όπως τα υπόλοιπα HM, οπότε φροντίστε να το αποκτήσετε το συντομότερο δυνατό στο παιχνίδι, ώστε να μπορείτε να ανοίξετε επιπλέον περιοχές για εξερεύνηση.

HM02 – Πετάξτε

Αυτό το HM είναι ένα από τα πιο χρήσιμα και επίσης ένα από τα πιο εύκολα στη λήψη. Χρειάζεστε μόνο, αφού αποκτήσετε το Thunder Badge στο Vermilion City, κατευθυνθείτε προς τη Διαδρομή 16. Θα βρείτε ένα κορίτσι εκεί που βρίσκεται σε ένα «μυστικό» θέρετρο. Σε αντάλλαγμα για τη σιωπή σας και δεν λέτε σε κανέναν πού είναι, θα σας δώσει HM02 – Fly. Αυτό θα σας επιτρέψει στη συνέχεια να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο με την πτώση ενός καπέλου χρησιμοποιώντας ένα ιπτάμενο Pokemon. Θα μπορείτε να φτάσετε σε μέρη χωρίς να ταξιδέψετε εκεί με τα πόδια, ένα προφανές όφελος εάν έχετε κουραστεί να περπατάτε παντού και σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο!

HM03 – Σερφ

Αυτή η ικανότητα είναι απαραίτητη αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε το Missingno. δυσλειτουργία ή άλλα κόλπα στο παιχνίδι, οπότε σίγουρα θα το θέλετε, ειδικά ως μια ισχυρή κίνηση τύπου νερού. Θα το βρείτε στη ζώνη Safari και θα το αγοράσετε για 500 από το νόμισμα Pokemon. Είναι το μόνο HM που πραγματικά απαιτείται να αγοράσετε για να το αποκτήσετε, αλλά πρέπει να το κάνετε για να ολοκληρώσετε το παιχνίδι. Θα θέλεις.

HM04 – Δύναμη

Εάν έχετε δει πέτρες ή παρόμοια αντικείμενα στον κόσμο του Pokemon, πιθανότατα έχετε περιέργεια για το πώς να τα βγείτε από το δρόμο σας ή αν μπορείτε. Μπορείτε, και απαιτεί το στοιχείο HM04 – Strength. Θα πρέπει να επιστρέψετε στη ζώνη Safari για να βρείτε αυτό το HM. Ενώ βρίσκεστε στην πόλη Fuschia θα βρείτε έναν φύλακα που έχει χάσει τα χρυσά δόντια του. Πρέπει να πάτε στη ζώνη Safari για να τις βρείτε. Εξερευνήστε τους θάμνους έως ότου δείτε ένα αντικείμενο Poke Ball αφού περπατήσετε μερικά βήματα και θα βρείτε το Gold Teeth. Μεταβείτε στα αριστερά της οθόνης αφού παραλάβετε το αντικείμενο και μεταβείτε στο σπίτι για να πάρετε το Surf εάν δεν το έχετε κάνει ήδη και, στη συνέχεια, περπατήστε μέχρι να βγείτε αυτόματα από τη ζώνη Safari. Επιστρέψτε στην πόλη Fuschia και παρουσιάστε τα στον Warden. Στη συνέχεια θα ανταμειφθείτε με HM04 – Δύναμη.

HM05 – Φλας

Αυτό είναι ένα από τα ευκολότερα HM στο παιχνίδι, και θα σας δοθεί πολύ νωρίς γύρω από την πολιτεία Boulder Badge στην Pewter City. Βρίσκεται στη Διαδρομή 2, νότια εκεί. Εάν είχατε ένα Pokemon που ξέρει το Cut, θα μπορείτε να συνεχίσετε σε αυτό το μονοπάτι μέχρι να δείτε μια περιοχή κοντά στο δάσος Viridian. Υπάρχει ένας βοηθός καθηγητή που περιμένει εδώ για να σας προσφέρει Flash εάν έχετε πιάσει έως και 10 Pokemon πριν από αυτό το σημείο.